Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολύ ανατρεπτικές καθώς η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό.

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας έχουν βάλει σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή και δεν κάνουν πίσω. Στόχος τους είναι ο Αστέρης και ο Μαθιός, αλλά και όποιος άλλος Σταματάκης υπάρχει. Έτσι παρακολουθούν τα πάντα και το σχέδιό τους εκτείνεται τόσο στην περιοχή όσο και μέσα στη φυλακή όπου βρίσκεται ο Αστέρης.

Και όπως πολύ ωραία είπε η φίλη στο twitter, Η Καλλιόπη ζητάει να χυθεί αίμα όλη την ώρα. Η Μαρίνα έχασε τον γιο της και παρόλα αυτά θέλει να σταματήσει η βεντέτα, να μην χαθεί άλλος. Με την Μαρίνα ως το τέλος

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Σε Πανικό Μετά Τον Τραυματισμό Του Αστέρη!

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, H απελπισία του Αστέρη και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο εκεί που βρίσκεται. Ο κίνδυνος παραμονεύει κάθε λεπτό γι’ αυτόν μέσα στη φυλακή, καθώς ήδη υπάρχει εντολή να μη βγει ζωντανός από εκεί: «Να μη μείνει κανείς Σταματάκης» είναι ο όρκος που έχουν πάρει τα ξαδέλφια της Μαρίνας. Εξάλλου το ίδιο είχε συμβεί και με τον πατέρα του, τον Βασίλη, τον οποίο πριν χρόνια επίσης σκότωσαν στη φυλακή βαλτοί από τους Βρουλάκηδες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει για την απιστία του Χρήστου και…

Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

 

Καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου, ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη: «Κοίτα να προσέχεις. Εχε τα μάτια σου ανοιχτά. Ούτε όταν κοιμάσαι να μην ησυχάζεις, θα σε φάνε», του λέει.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη πάει να δει τον Αστέρη στη φυλακή για πρώτη φορά. Οι μνήμες από τις επισκέψεις της στον άντρα της ξυπνάνε για την Καλλιόπη, αλλά η συνάντησή τους θα την κλονίσει. Ο Αστέρης έχει γίνει η σκιά του εαυτού του, ένας σχεδόν πεθαμένος άνθρωπος, κάτι που κάνει την Καλλιόπη να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της

Σασμός: Σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί: «Μάνα, να προσέχεις. Δεν είμαι σίγουρος, όμως νομίζω ότι κάποιος είναι συνεχώς πίσω μου και με παρακολουθεί. Σίγουρα θα παρακολουθούν κι εσένα και το σπίτι», την προειδοποιεί και η Βασιλική παθαίνει πανικό: «Τι είναι αυτά που λες παιδί μου; Να πάμε στην αστυνομία τώρα», λέει.

Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

Την ίδια ώρα, μια επίθεση εναντίον του Αστέρη στη φυλακή θα φέρει τα πάνω-κάτω, ενώ ο φόβος έχει κυριεύσει και τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το κόλπο της Αρετής για να τα βρει ξανά με τον Στάθη

Σασμός: Η Καλλιόπη Τραμπουκίζει Τις Βρουλάκιδες

Οι Σταματάκηδες ανησυχούν πιο πολύ για κάποιο χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που πανικοβάλλει τόσο τον Παπα-Μιχάλη όσο και τον αστυνόμο: «Κάτι πρέπει να κάνουμε, να σταματήσει αυτό το κακό. Δεν γίνεται να έχουμε και άλλο φονικό στον τόπο μας. Φτάνει τόσο αίμα», λένε και αποφασίζουν να είναι σε εγρήγορση.

Αυτά όμως φοβάται και η Καλλιόπη, η οποία πιστεύει ότι πρώτος στόχος είναι ο Μαθιός και τον προειδοποιεί: «Γιε μου, αυτοί είναι έξω και παραφυλάνε σαν τα άγρια σκυλιά. Θέλω να προσέχεις», του επισημαίνει. Εκείνος όμως παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα: «Καλά, ρε μάνα, θα προσέχω, μη φοβάσαι. Τίποτα δεν μπορούν να μου κάνουν», την καθησυχάζει. Όμως την ίδια ώρα που ο Μαθιός καθησυχάζει την μάνα του, κάποιοι επεξεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο, με σκοπό την οριστική του εξόντωση.

Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό

O Mαθιός παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα, την ίδια ώρα που τα ξαδέρφια της Μαρίνας του στήνουν δολοφονική παγίδα, για να εκδικηθούν το θάνατο του Πέτρου. Μόνο που η χαροκαμένη μάνα και σύζυγος, η Μαρίνα δεν θέλει να χυθεί άλλο αίμα. Τι θα κάνει η Μαρίνα ανατρεπτικό; Πως η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό; Θα Σας πούμε σε λίγες ημέρες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *