Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Σε Πανικό Μετά Τον Τραυματισμό Του Αστέρη!

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Σε Πανικό Μετά Τον Τραυματισμό Του Αστέρη!

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Σε Πανικό Μετά Τον Τραυματισμό Του Αστέρη!

Σασμός spoiler: Το δυνατό χτύπημα δε θα αργήσει να έρθει. Ο Αστέρης προσπαθεί να εγκλιματιστεί, να δεχτεί την κατάσταση γύρω του. Προσπαθεί να απέχει από τις “κλίκες”, όμως δε τα καταφέρνει. Ο Καραπάνος, ένας σκληρός ισοβίτης, μπλεγμένος σε πολλά κυκλώματα, θα τον προσεγγίσει…

          Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη σε πανικό μετά τον τραυματισμό του Αστέρη!

Παρά την προστασία και τις συμβουλές του Καραπάνου, ο Αστέρης θα δεχτεί μία έντονη δολοφονική επίθεση, στη σειρά Σασμός. Ο πρωταγωνιστής θα τραυματιστεί σοβαρά, με την Καλλιόπη να βρίσκεται σε τεράστιο πανικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Νικόλας πεθαίνει – Τον γαζώνει το καρτέλ

Κι όμως, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον χειρότερο τρόπο. Ο Αστέρης θα δεχτεί μία άγρια επίθεση στη φυλακή, σκορπίζοντας τον τρόμο, στη σειρά Σασμός. Ένας λόγος που δεν ήθελε η Καλλιόπη να δει τα παιδιά της ποτέ στο κελί, ήταν το παρελθόν του Βασίλη, του συζύγου της.Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Σε Πανικό Μετά Τον Τραυματισμό Του Αστέρη!

Ο Σταματάκης, μετά τον φόνο του Μάρκου Βρουλάκη, οδηγήθηκε στις φυλακές. Εκεί, συγγενείς του Βρουλάκη έδωσαν διαταγή θανάτου σε γνωστούς τους μέσα στη φυλακή, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να χάσει τη ζωή του με τρόπο τραγικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ορμάει και πνίγει την Ευτυχία

Το ίδιο φοβόταν και η Καλλιόπη για τον γιο της. Ότι τα ξαδέρφια του Μάρκου και οι συγγενείς της Μαρίνας δε θα άφηναν ατιμώρητο τον θάνατο του Πετρή. Ακόμη και μέσα στη φυλακή, ο φονιάς πρέπει να πληρώσει…

Ευτυχώς, η ιστορία δε θα λήξει με θάνατο, όπως είχε συμβεί στον πατέρα του. Ο Αστέρης θα καταφέρει να επιβιώσει, με τα βλέμματα να στρέφονται στο άλλο μέλος της οικογένειας, τον Μαθιό. Η Καλλιόπη τον προειδοποιεί να προσέχει, όμως εκείνος δε την ακούει. Η βεντέτα έχει ανάψει για τα καλά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *