Άγρια Γη: Ο Στάμου στην εντατική

 

Άγρια Γη: Ο Στάμου στην εντατική

Άγρια Γη: Ο Στάμου στην εντατική

 

Με τον Στάμου να φεύγει νευριασμένος από την συνάντηση του με την Όλγα, και να έχει ένα ατύχημα έξω από το γραφείο του, που θα τον οδηγήσει στην εντατική, θα δούμε το σημερινό επεισόδιο της σειράς, Άγρια Γη.

 

Η Όλγα μετά την περιπέτεια που είχε στην φυλακή εξαιτίας του Στάμου έχει πάει να τον συναντήσει. Η συνάντηση τους θα εξελιχθεί σε έναν άγριο καβγά και ο ισχυρός άντρας θα αποχωρήσει από το γραφείο του νευριασμένος.

Όμως όταν βγει ένα αυτοκίνητο θα τον παρασύρει με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε κρίσιμή κατάσταση στο νοσοκομείο. Όλοι για ακόμα μία φορά θα κατηγορήσουν την Όλγα για αυτό που έγινε.

Για καλή της τύχη οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει ότι αυτή ήταν στο γραφείο και τους αποδεικνύει ότι έλεγε την αλήθεια. Την ίδια ώρα ο Άρης νευριάζει που η Όλγα κατάφερε να την γλιτώσει γι’ ακόμα μια φορά.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο κόσμος της Ελπίδας ταράσσατε καθώς από τη μία μαθαίνει ότι ο πατέρας της είναι στην εντατική και από την άλλη ότι ο Άρης γνώριζε τα πάντα για τις προθέσεις της μητέρας της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *