Γη της ελιάς: η Ιουλία έγγυος αλλά η χαρά θα είναι εφιάλτης!

Γη της ελιάς: η Ιουλία έγγυος αλλά η χαρά θα είναι εφιάλτης!

 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς. Η Ιουλία και ο Γιώργης περνάνε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Η Ιουλία πλέον είναι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένη με τον άντρα της, ενώ την ευτυχία τους έρχεται να σφραγίσει μια ευχάριστη είδηση. Η Ιουλία περιμένει το παιδί τους. Ομως, το χαμόγελο στα χείλη τους σβήνει πριν προλάβει να βγει και ο εφιάλτης τους αρχίζει…

Γη της ελιάς: Η Ιουλία περιμένει παιδί

O Κουράκος εντοπίζει τον συνεργό του Ανέστη και φωνάζει τους αστυνομικούς του: «Τον βρήκαμε, φεύγετε όπως είσαστε και μου τον φέρνετε εδώ. Τώρα!», τους λέει. Μόλις γίνεται η σύλληψη και μετά από μια κουραστική μέρα, ο Γιώργης γυρίζει στο σπίτι, όπου εκεί τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Ιουλία έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο τραπέζι. Ο Γιώργης φυσικά χαίρεται: «Τι έχουμε εδώ; Γιορτάζουμε κάτι;», τη ρωτάει. Η Ιουλία τον Κοιτάζει με αγάπη: «Ναι, Γιώργη μου, κάτι γιορτάζουμε. Περιμένω το παιδί μας», του απαντάει συγκινημένη. Εκείνος δακρύζει, την αγκαλιάζει με λατρεία και το ζευγάρι απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Πότης: «Από εδώ η Δανάη, η κοπέλα μου»

 

Την επόμενη μέρα, ο Στάθης για μια ακόμα φορά προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει την Ιουλία να χωρίσει: «Ιουλία, δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Αφησέ τον, πάμε να φύγουμε. Θέλω να γίνουμε και πάλι ζευγάρι», την ικετεύει, αλλά εκείνη, πιο αποφασισμένη από ποτέ, του δηλώνει: «Στάθη, δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου το πω. Τον άντρα μου τον αγαπάω, είμαι ερωτευμένη μαζί του, είμαι ευτυχισμένη». Ετσι, ο Στάθης τής υπόσχεται: «Εντάξει λοιπόν, αυτό ήταν. Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου, ότι δεν θα σε ενοχλήσω ξανά» και φεύγει γεμάτος πίκρα.

Την ίδια στιγμή ο Ανέστης μαθαίνει για τη σύλληψη του συνεργού του και φοβάται μην τον καρφώσει, ενώ ο Κουράκος τον καλεί στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος Ο Ανέστης Με Ευτυχία Και Άννα – Τις Πετάει Στο Δρόμο

Ο Κουράκος επεμβαίνει στο περιστατικό και τρώει μια σφαίρα στο στήθος. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Αμέσως τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο. Φυσικά ειδοποιούν την γυναίκα του: «Πρέπει να έρθετε. Ο σύζυγός σας έχει τραυματιστεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο», την ενημερώνουν και η Ιουλία καταρρέει.

Ειδοποιεί τους πάντες και πάνε όλοι στο νοσοκομείο, όπου αγωνιούν για τη ζωή του, ενώ η Ιουλία είναι σε πανικό. Ο Γιώργης ωστόσο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Ομως μια σοβαρή επιπλοκή τον οδηγεί στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *