Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Μυρτάλη πλήρωσε το δάνειο, θα μείνουμε στο δρόμο!»

Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Μυρτάλη πλήρωσε το δάνειο, θα μείνουμε στο δρόμο!»

Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Μυρτάλη πλήρωσε το δάνειο, θα μείνουμε στο δρόμο!»

Μια νέα σύγκρουση θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Στέφανο και την Μυρτάλη που αφορά το δάνειο που πήρε η ίδια από αυτόν με σκοπό να δημιουργήσει την εταιρία της. Ο κόμπος όμως φτάνει πια στο χτένι και το δάνειο παραμένει απλήρωτο με τον Στέφανο να πιέζει την Μυρτάλη στην σειρά Η Γη της Ελιάς να το πληρώσει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Έκτορας Είναι Ο Νέος Έρωτας Της Μυρτάλης

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά

Νέα ρήξη στην σχέση Στέφανου και Μυρτάλης

Ο Στέφανος παρόλο που πιά δεν έχει πολλά πάρε δώσε με την Μυρτάλη καθώς το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, μαθαίνει πως το δάνειο είναι απλήρωτο και εξοργίζεται. Οι δυο τους θα έχουν έναν έντονο καυγά στα επόμενα επεισόδια, αποδεικνύοντας πως το γυαλί ανάμεσά τους έχει σπάσει για τα καλά. Θα καταφέρει η Μυρτάλη να πληρώσει το δάνειο ή όχι;

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει χέρι στον θησαυρό των Βρεττάκων

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η τράπεζα τους πιέζει και αν δεν πληρωθεί σύντομα το δάνειο, οι Καπερνάροι θα μείνουν στο δρόμο. Ο Στέφανος φτάνει πια σε αδιέξοδο, μη ξέροντας τι να κάνει. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το δάνειο και η εξόφλησή του. Ο ίδιος όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα ασκήσει τρομερή πίεση στην Μυρτάλη να το πληρώσει, όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα μάθει άραγε κανείς τους φόνους της Χάιδως;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *