Η Μάγισσα: Η ώρα της απαγωγής της Θεοφανώς έφτασε

Η Μάγισσα: Η ώρα της απαγωγής της Θεοφανώς έφτασεΣυγκλονίζει το αποψινό επεισόδιο 15/1 στη Μάγισσα, καθώς απαγάγουν την Θεοφανώ από τον πύργο των Λασκαραίων και προκαλείται μεγάλη αναστάτωση.

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ λίγο πριν, εξομολογείται στην Αναστασία ότι δεν αγαπάει πια τον Μάρκο και τα συναισθήματά της γι’ αυτόν, έχουν αλλάξει.

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 15/1 στη Μάγισσα

Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά την διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες, καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ απ’ τον πύργο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης ξεμπροστιάζει τον Παύλο στο νοσοκομείο

Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο, δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι, με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους…Η Μάγισσα: Η ώρα της απαγωγής της Θεοφανώς έφτασε

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *