Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ισίδωρος ξανά στα μαχαίρια – Ο λόγος

Η Αντιγόνη και ο Ισίδωρος θα έρθουν ξανά σε μεγάλη ρήξη, στην γη της ελιάς. Εκεί που οι τηλεθεατές ήταν σίγουροι πως οι σχέσεις τους έφτιαξαν, η μοίρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους δύο πρωταγωνιστές. Πατέρας και κόρη παίρνουν μία παράτολμη απόφαση, η οποία θα τους βάλει σε νέους μπελάδες.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος προτείνει στην κόρη του να συγκατοικήσουν, για να έρθουν ακόμη πιο κοντά. Αυτός θα είναι κι ένας τρόπος να πείσει τον γιο του να γυρίσει κοντά του, ή, αντίστοιχα, να τον εξοργίσει.

Η Αντιγόνη δέχεται με μεγάλη χαρά και -σταδιακά- πηγαίνει τα πράγματά της στο σπίτι του. Ο Μάνος αντιδρά άσχημα και συνεχίζει να μένει στην Μαρίνα. Όχι, όμως, για πολύ. Η μέρα της δίκης πλησιάζει και τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Με άλλη είναι ερωτευμένος, άλλη σκέφτεται…

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος αφήνουν πίσω τις διαφορές τους και γίνονται μία ενωμένη γροθιά. Στόχος τους είναι να “πολεμήσουν” την Μυρτάλη, με σκοπό να μη καταφέρει να διεκδικήσει τίποτα. Αυτό θα φέρει κοντά τους και την Αντιγόνη, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει κάποια βήματα για να πλησιάσει ξανά τον αδελφό της.

Η συμφιλίωση δε θα αργήσει να γίνει. Ο Μάνος, η Αντιγόνη και ο Ισίδωρος θα μετακομίσουν μαζί, στην γη της ελιάς, με στόχο να γνωριστούν καλύτερα. Μόνο που οι εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Ο Ισίδωρος και η Αντιγόνη θα έρθουν αρκετές φορές σε σύγκρουση, εξαιτίας των συνεχόμενων συναντήσεων που θα έχουν.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά 55-56-57-58-59-60: γιατί η Τζοβάνα τα βάζει με όλους;

Ο προσωπικός χώρος καταπατιέται και οι φωνές ηχούν σε όλο το σπίτι. Μάλλον η συγκατοίκηση δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα… ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *