Παγιδευμένοι: Θα παλέψουμε για την τιμή μας

 

Παγιδευμένοι: Θα παλέψουμε για την τιμή μας

Ο Χατζής δεν θα ησυχάσει αν δεν καταστρέψει τον Δημήτρη και φτάνει στα άκρα παραποιώντας στους ανώτερους του την υπόθεση Βερβερίδη.Παγιδευμένοι: Θα παλέψουμε για την τιμή μας

 

Σύμφωνα με το TV24, Ο Αλέκος Χατζής καταστρώνει τα σχέδια του για να καταφέρει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη για τον θάνατο του Παναγιώτη.

Έτσι, πηγαίνει στον ανώτερο εισαγγελέα. “Ήρθα να σας πω για τους εισαγγελείς Σταύρο Μαυρίδη, Δημήτρη Μαρκέτο και τον αστυνόμο Ανδρέα Παπαδάκη. Είναι φίλοι και χρησιμοποιούν το νόμο όπως θέλουν” ξεκινάει να του λέει και του περιγράφει την υπόθεση του Παναγιώτη όπως τον βολεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

 

Λίγο αργότερα ο βοηθός του Σταύρου του τηλεφωνεί εσπευσμένα.

Όμως εκείνος δεν το σηκώνει καθώς είναι χάλια μετά την κηδεία της αδερφής του Κατερίνας και ο Αντρέας με τον Δημήτρη πηγαίνουν στο σπίτι του. Του λένε ότι πρέπει να παρουσιαστούν εσπευσμένα και οι τρεις στον ανώτερο εισαγγελέα.

Όταν φτάνουν εκεί εκείνος τους ρωτάει “τί κάνετε με την υπόθεση Βερβερίδη;“. Ο Σταύρος παίρνει τον λόγο. “Αφού ο ύποπτος πέθανε την κλείσαμε“. “Στα μάτια του κόσμου δεν είναι ύποπτος ο Βερβερίδης αλλά ο εισαγγελέας Μαρκέτος. Το πιο πιθανό είναι να δολοφόνος να έχει διαφύγει” είναι η απάντηση του ανώτερου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Στέφανος μαθαίνει για τον Νικήτα: «Είσαι άπιστη»

Ο Σταύρος του λέει ότι το ερεύνησαν αλλά εκείνος τους δηλώνει. “Η υπόθεση θα ανοίξει εναντίον σας. Θα διατάξω έρευνα. Θα την αναλάβω προσωπικά. Κατά τη διάρκεια της εσείς οι δύο είστε ύποπτοι.

Για να δούμε ποιος είναι ο αληθινός δολοφόνος.

Όταν τελειώσει η έρευνα δεν ξέρω αν θα απομακρυνθείτε ή θα μεταφερθείτε αλλού“. Από την υπόθεση βγαίνει και ο Σταύρος. Εκείνη που αναλαμβάνει να συνεργαστεί μαζί με τον ανώτερο εισαγγελέα για την υπόθεση είναι η Αγγελική ενώ η Άννα πηγαίνει και τον βρίσκει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *