Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας Ένα Βήμα Πριν Την Φυλακή!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας Ένα Βήμα Πριν Την Φυλακή!Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας ένα βήμα πριν την φυλακή!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ανεύρεση ενός πτώματος θα προκαλέσει μεγάλες ταραχές στους ήρωες του Διαφανίου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi. Πιο συγκεκριμένα, το πτώμα του Λούβαρη θα ανοίξει ξανά την συγκεκριμένη υπόθεση με την οικογένεια των Σεβαστών να βρίσκεται για ακόμα μια φορά μπλεγμένη σε αυτό.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας ένα βήμα πριν την φυλακή!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει και άλλους μπελάδες στο σπίτι των Σεβαστών, με τον Δούκα αυτή την φορά να βρίσκεται ένα βήμα πριν την φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια: μία σοκαριστική εξέλιξη με απρόβλεπτες συνέπειες!

Η υπόθεση θέλοντας και μη ανοίγει και αυτή την φορά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Όπως είναι φυσικό η υπόθεση του Λούβαρη θα αναγκάσει ξανά τον Δούκα να κάτσει στο σκαμνί με την φυλάκιση του να είναι πολύ κοντά καθώς από τα στοιχεία και τις έρευνες για ακόμα μια φορά προκύπτει η ενοχή του και ένας νέος κύκλος δικαστηρίων αρχίζει ξανά.

Η υπόθεση ανοίγει ξανά στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την φορά υπάρχει ένα αδιάσειστο στοιχείο, που είναι το πτώμα του. Ο Δούκας Σεβαστός βγαίνει πάλι στο προσκήνιο και αυτή την φορά θα ξαναβρεθεί σε δίκη, με την θέση του να είναι αρκετά δύσκολη. Θα καταφέρει να σωθεί για ακόμα μια φορά;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη μπλέκεται με την αστυνομία – Έξαλλος ο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *