Μόλις χθές 86-87-88: Η Λουίζα απειλεί τον Σπύρο…

Μόλις χθές Επεισόδια. Όσα θα δούμε στη σειρά Μόλις χθές Επεισόδια 83, 84 και 85. Ημέρα προβολής: Τετάρτη 9, Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου…

Στα προηγούμενα επεισόδια, ο Σπύρος βρίσκει τη Λουίζα στο σαλόνι πεσμένη στο πάτωμα και ο γιατρός βρίσκει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αίμα της. Έρχεται η Χριστίνα και μετά ο Μιχάλης, ο οποίος αμφισβητεί ότι η Λουίζα πήρε μόνη της τα ναρκωτικά…

Ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί, και εκείνη σοκάρεται…

Μόλις χθές Επεισόδιο 86

Η Λουίζα υποπτεύεται τον Σπύρο για την ιστορία με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αίμα της αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Εκείνος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την ιστορία και να διεκδικήσει την επιμέλεια της Κατερίνας. Η Λουίζα προσπαθεί να βρει μια λύση για να σώσει τον Όμιλο από τις τράπεζες και ο Μιχάλης στέκεται στο πλάι της. Ο Αντώνης της προτείνει να της δώσει εκείνος τα χρήματα που χρειάζεται με αντάλλαγμα το 65%. Τέλος, ο Στέφανος θα της δώσει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες για τον Σπύρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος ξεψυχάει στα χέρια του Ανδρέα

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 87

Ο Σπύρος δείχνει στη Λουίζα την παράνομη λέσχη που διατηρεί, και εκείνη σοκάρεται. Τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει και εκείνος γελάει γιατί έχει την αστυνομία με το μέρος του. Η Λουίζα έχει πολλές ενοχές για την οικονομική καταστροφή του Ομίλου και μετά από πίεση του Ορέστη παραχωρεί το μεγαλύτερο μέρος του στον Σπύρο.

Ο Αχιλλέας αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Σπύρος έχει κάνει αίτηση για την αποκλειστική κηδεμονία της Κατερίνας. Τα παιδιά στο ίδρυμα κάνουν ένα βιντεάκι για να εμψυχώσουν τον Στάθη που βρίσκεται στη φυλακή.

Η Έλενα λέει ψέματα στη Μαρία ότι θα πάει σε ψυχολόγο. Ο Άλκης κυνηγάει την Κορίνα για να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Η Άννα συνεχίζει την πολιορκία της στον Αντώνη. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μαρία για να ζητήσει άλλη μία φορά τη βοήθειά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τρέχει μετανιωμένος να βρει την Εύα στην Αθήνα

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 88

Η Έλενα παραδέχεται στη Μαρία ότι δεν πήγε στη συνεδρία της και κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη της. Η Μαρία έχει κανονίσει να περάσει λίγο χρόνο με την Κατερίνα και ο Μιχάλης της το επιτρέπει με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι η Έλενα στο σπίτι.

Η Κορίνα αποφασίζει να μείνει με τον Άλκη και να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσουν μαζί τη Λήδα.

Η Λουίζα υπογράφει για την εξαγορά του Ομίλου, η διοίκηση περνάει στα χέρια του Σπύρου και εκείνη καταρρακώνεται. Η Έλενα, ακυρώνοντας μία ακόμη συνεδρία, θα βρεθεί στο σπίτι της Μαρίας μαζί με την Κατερίνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *