Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

Η γη της ελιάς φτάνει στο τέλος της και η Αρετή δεν έχει βάλει ακόμη μυαλό. Η εμφάνιση της Ασπασίας στη Μάνη θα αλλάξει σημαντικά την Αρετή, προς το χειρότερο.. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν τα ύπουλα σχέδια, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

Παρόλο που οι τηλεθεατές ελπίζουν να δουν την Αρετή στο τέλος να μετανιώνει, εκείνη κάνει τα πάντα για να αποδείξει το αντίθετο: Δεν υπάρχει καμία μετάνοια στο πρόσωπό της, αντιθέτως επικρατεί η απόγνωση.

Διαβάστε Επίσης  ALPHA: Εκτός αέρα σήμερα 21/11 ο Σασμός

Ο Στέφανος την αποχαιρετά οριστικά, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω του. Μητέρα και γιος θα έρθουν αρκετές φορές σε σύγκρουση, ειδικά όταν αποκαλυφθεί η απάτη της με το έμφραγμα.

Όταν ο Στέφανος εγκαταλείψει τη Μάνη, ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλλει στη ζωή της. Ο Θανάσης, ο πρώην της Αναστασίας, θα εγκατασταθεί στην Αρεόπολη και ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει. Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται να δούμε την Αρετή ξανά ερωτευμένη, στο τέλος της πρώτης σεζόν στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η συγκλονιστική σκηνή που μαχαιρώνουν την Αθηνά στην φυλακή

Στα νέα επεισόδια, ο Στέφανος θα βρίσκεται μακριά της. Η Αρετή θα είναι μόνη της, προσπαθώντας να έρθει ξανά κοντά με το παιδί και την εγγόνα της. Σταδιακά, η ηρωίδα αυτή θα αλλάζει, αφήνοντας πίσω τα παλιά. Η δεύτερη σεζόν θα φέρει μία Αρετή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *