Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης στα άκρα με την Ευτυχία!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης στα άκρα με την Ευτυχία!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης στα άκρα με την Ευτυχία!

Στα επόμενα επεισόδια της σειρας Η γη της ελιάς θα δούμε τον Ανέστη να φτάνει στα άκρα με την Ευτυχία. Ο φετινός ρόλος της Ιφιγένειας Πιερίδου αντικατοπτρίζει ένα μέρος της κοινωνικής πραγματικότητας του σήμερα που αφορά στη βία. Η ίδια, πολύ συγκινημένη για την ευκαιρία που της δόθηκε, έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό tv24 και μιλά για την ηρωίδα της την Ευτυχία, ενώ προσπαθεί να δώσει το μήνυμα της σε όλες εκείνες τις γυναίκες που βιώνουν παρόμοια περιστατικά στις σχέσεις τους…

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης φτάνει στα άκρα

Η Ευτυχία, μετά τη βία που υπέστη από τον Ανέστη, είναι πλέον καλά με τον Αποστόλη. Είναι ευτυχισμένη;
Κάνει μία νέα αρχή και για πρώτη φορά την βλέπουμε να είναι καλά. Ο Αποστόλης είναι ένα πολύ καλό παιδί και έντιμο και νιώθει ασφάλεια μαζί του, ενώ έχει και τη φίλη της την Άννα που την υποστηρίζει. Προσπαθεί πολύ να αφήσει όσα πέρασε πίσω της αλλά ο Ανέστης δεν την αφήνει να το κάνει

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της σεζόν

Το γεγονός ότι η σχέση της με τον Αποστόλη είναι σοβαρή, θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει τον Ανέστη;
Η Ευτυχία για τον Ανέστη είναι το πάθος του. Για αυτό και μόνο το λόγο δεν νομίζω πως θα την αφήσει τόσο εύκολα να ευτυχήσει. Δεν την έχει ξεπεράσει και δεν θα την αφήσει ήσυχη. Έχει πολλά να περάσει ακόμα η ηρωίδα μου.

Ο Αποστόλης δεν θα αντιδράσει σε όλα αυτά;

Εννοείται πως θα προσπαθήσει να το κάνει όταν το μάθει, ωστόσο η Ευτυχία μπορεί και να του κρύψει πράγματα για να τον προφυλάξει. Ο Αποστόλης είναι προστάτης, το έχει κάνει και με την αδελφή του, άρα σίγουρα θα αντιδράσει.

 

Θα φτάσουν αυτοί οι δύο άντρες στο να τσακωθούν; να χτυπηθούν για την Ευτυχία;
Το έχουν κάνει ήδη και σίγουρα θα το ξαναδούμε.

Θα τη δούμε ευτυχισμένη την ηρωίδα σου;

Αυτό δεν το ξέρω αλλά θα το ήθελα πολύ. Θέλω να βγει ουσιαστικά από αυτή τη σχέση που τη βασανίζει. Πρέπει να απελευθερωθεί εντελώς αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει….

Διαβάστε Επίσης  Ο Ιάκωβος δεν αφήνει τίποτα στη Μυρτάλη – Την διαλύει!

Όταν δηλαδή ο Ανέστης θα την ενοχλήσει ξανά, εκείνη θα φανεί θετική, θα πιστέψει τα λόγια του;
Όχι δεν θα είναι θετική. Κι αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ανέστης σύμφωνα με το tv24 θα εμφανίζεται μπροστά της και θα προσπαθεί να της κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της. Θα φτάσει στα άκρα.

Βλέπουμε ωστόσο πως είναι και πολύ κοντά με την Άννα!

Η Ευτυχία είναι μια κοπέλα που πατάει στη γη, είναι έντιμη, καλόκαρδη και θέλει να έχει σωστούς φίλους γύρω της. Μία από αυτούς είναι και η Άννα.

Θα συμβουλεύει τη φίλη της για τα προσωπικά της; Βλέπουμε πως οι επιλογές της Άννας δεν είναι οι καλύτερες…

Όταν μάθει όλα αυτά που έχει κάνει η Άννα, σίγουρα θα το κάνει. Το θέμα είναι πως η Άννα ακόμα δεν της έχει μιλήσει ανοιχτά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *