Σασμός: Η Θοδώρα φοβάται να καρφώσει τον Μαθιό

Σασμός: Η Θοδώρα φοβάται να καρφώσει τον Μαθιό

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη θα βρεθεί μπροστά η Θοδώρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός καθώς η ηρωίδα μαθαίνει επιτέλους τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή, που είναι ο Μαθιός. Πως θα διαχειριστεί την κατάσταση η ίδια θα τον καρφώσει ή όχι στην αστυνομία;

Η Θοδώρα φοβάται να καρφώσει τον Μαθιό – Ο λόγος

Η ίδια μετά από την αποκάλυψη που αφορά τον δολοφόνο του Στεφανή διχάζεται ανάμεσα στο αν τελικά πρέπει να πεi την αλήθεια στην Αστυνομία ή αν πρέπει να προστατέψει τον αδερφό της Μανόλη καθώς μετά από πολλές συζητήσεις που είχαν αναγκάστηκε και της αποκάλυψε όλα όσα είδαν τα μάτια του εκείνη την μέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι χάπια παίρνει η Ευτυχία; Έξαλλος ο Κουράκος

Η ίδια ενώ αρχικά αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην αστυνομία, οι σκέψεις που περνάν από το μυαλό της την φοβίζουν γιατί έτσι θα μπλέξει και τον αδερφό της σε όλο αυτό καθώς πολλές φορές η αστυνομία τον πίεσε να μάθει την αλήθεια, με τον ίδιο να τα αρνείται όλα λέγοντας πως δεν είδε κάτι.

Αυτός είναι ο λόγος που η Θοδώρα διστάζει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή στην Αστυνομία στην σειρά Σασμός καθώς φοβάται μην θέσει σε μεγάλους μπελάδες τον αγαπημένο της αδερφό, Μανόλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντρέας αιφνιδιάζει τους πάντες και….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *