Σασμός – Η Καλλιόπη τρελαίνεται: «Άτιμη, θα σε σκοτώσω!»

Σασμός – Η Καλλιόπη τρελαίνεται: «Άτιμη, θα σε σκοτώσω!»

Σασμός – Η Καλλιόπη τρελαίνεται: «Άτιμη, θα σε σκοτώσω!»

Το μυαλό της θα χάσει η Καλλιόπη με την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Μόλις αντιληφθεί πως δε μπορεί να ελέγχει πια τα παιδιά της, θα τα βάλει με τα λάθος άτομα. Από τη στιγμή που ο Αστέρης φυλακίζεται, το μυαλό της πρωταγωνίστριας θολώνει.

           Σασμός – Η Καλλιόπη τρελαίνεται: «Άτιμη, θα σε σκοτώσω!»

Απελπισμένη, προσπαθεί να σχεδιάσει την απόδρασή του. Θέλει να τον βγάλει από το κελί, να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό, μακριά από όλους. Ο Μαθιός φοβάται πως, εάν πραγματοποιηθεί η απόδραση, οι Βρουλάκηδες θα ζητήσουν εκδίκηση. Τότε, σίγουρα θα υπάρξει κι άλλος νεκρός, αυτή τη φορά από την πλευρά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Φανή Αναστασίου επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν

Έτσι, ενώ το σχέδιο της απόδρασης οργανώνεται σωστά, ο Μαθιός την τελευταία στιγμή “καρφώνει” την μητέρα του, ανατρέποντας τα πάντα. Η απόδραση του Αστέρη δεν πραγματοποιείται και η Καλλιόπη αναζητά τον άνθρωπο που την πρόδωσε!

Φυσικά, δε θα αργήσει η στιγμή που θα αντιληφθεί πως το ίδιο της το σπλάχνο την ξεγέλασε. Η Καλλιόπη θα θεωρήσει πως η Βασιλική ευθύνεται για όλα αυτά, καθώς εκείνη είναι αυτή που τον “ξεμυαλίζει”, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Θα την σφάξουμε και θα την θάψουμε»

Έτσι, μία μέρα και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, θα σταθεί απέναντί της. Θα κοιτάξει αυτή την γυναίκα στα μάτια και θα συνειδητοποιήσει πως, εάν δεν υπήρχε αυτή, δε θα είχαν θρηνήσει τόσα θύματα… δε θα κινδύνευαν τα παιδιά της!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, αλλά και με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη θα κόψει τον λαιμό της Βασιλικής, γεμάτη οργή. Θα κρύψει καλά το μαχαίρι της και θα παλέψει με τον εσωτερικό της πόνο για την φρικτή της πράξη… Μία πράξη που κατά βάθος την λύτρωσε…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *