Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει ένοπλη ληστεία και τον πιάνουν

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει ένοπλη ληστεία και τον πιάνουν

 

Μία λάθος κίνηση, θα στοιχίσει αρκετά σε αρκετούς πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Ανέστης θα βρεθεί μπλεγμένος με μία ένοπλη ληστεία, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του, αλλά και τους γύρω του, στην γη της ελιάς.

     Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει ένοπλη ληστεία και τον πιάνουν

Φαίνεται πως ο χαρακτήρας αυτός, ενώ είπε πως θα αλλάξει, τελικά δεν τα κατάφερε. Συνεχίζει να ακολουθεί εντολές, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος σχεδιάζουν εκ νέου επίθεση, βάζοντας στο στόχαστρό τους αθώες ψυχές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Πέτρος Μαθαίνει Την Σχέση Της Αργυρώς Με Τον Αστέρη

Ο Ανέστης, ακολουθώντας εντολές, θα σχεδιάσει να κάνει μία ένοπλη ληστεία, η οποία μόνο προβλήματα θα φέρει, στην γη της ελιάς. Θα μπει μέσα στο σπίτι, με τον ιδιοκτήτη να τον ακούει. Τα φώτα ανοίγουν, ο ιδιοκτήτης τον βλέπει και αρπάζει κι εκείνος το όπλο του.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Εάν ο ιδιοκτήτης ομολογήσει, ο Ανέστης θα φυλακιστεί. Εάν οι δύο πλευρές ανταλλάξουν πυρά, αναμένεται ένας από τους δύο να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ή στο χώμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά η διαθήκη του Ιάκωβου – Τι αφήνει πίσω του και σε ποιους

Πώς θα αντιδράσει ο Ανέστης και τί θα επιλέξει; Ποια στάση θα κρατήσει ο ιδιοκτήτης και τί είναι αυτό που, τελικά, τους συνδέει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *