Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές. Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά; Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Φίλιππου στο δικαστήριο.

         Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA Χαμογέλα και Πάλι! ήταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο τηλεοπτικός Λυκούργος, μίλησε για τα γυρίσματα της σειρά «Η Γη της Ελιάς», τα οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου

Για τον Λυκούργο, τον ρόλο που υποδύεται, είπε: «Είναι ένας θετικός ήρωας, ο οποίος εγκατέλειψε τη δικηγορία γιατί του συνέβη κάτι στην καριέρα του και τον πόνεσε πάρα πολύ, που τον έκανε να πει «αποσύρομαι». Κουβαλάει μία ηθική και μία εντιμότητα που αγαπώ πάρα πολύ». Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχέση του Λυκούργου με τη Χάιδω είναι τρυφερή και πως θαυμάζει απεριόριστα την ηθοποιό που την υποδύεται, τη Στέλλα Φυρογένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βρίσκει τον Νικήτα νεκρό πνιγμένο στο αίμα

Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;
Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Φίλιππου στο δικαστήριο. Θα τον δούμε να αγορεύει μέσα στο δικαστήριο. Και έκει μπαίνει ένα μέγιστο ερώτημα: Πυροβόλησες έναν άνθρωπο, είχες πρόθεση να τον σκοτώσεις, κόντεψέ να πεθάνει, κατά συνέπεια είσαι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Και εκεί θα πρέπει να γίνει ένα δικαστήριο που θα έχουμε ελαφρυντικά από την μία πλευρά αλλά τι θα γίνει άραγε; Αυτό θα φανεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αποχωρεί ή μένει στην σειρά ο Λυκούργος;

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται ξανά;

Ο Λυκούργος προσπάθησε πάρα πολύ να τον σταματήσει πριν γίνει το κακό, γιατί είχε μία υποψία. Πατρικά αφού τον έχει σαν γιο του. Ομώς πέρα από τη σχέση που έχουνε, υπάρχουν νόμοι και δικαστήρια και θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κατά συνέπεια θα πρέπει να γραφτεί κάτι, για αυτό το θέμα της δικής, που γρήγορα αυτή η δίκη θα γίνει, και θα πρέπει να τον υπερασπιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε θα δούμε θα φυλακιστεί ο Φίλιππος; θα μέινει έξω θα είναι με αναστολή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *