Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος στήνει παγίδα στον Αχιλλέα

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος στήνει παγίδα στον ΑχιλλέαΗ σχέση που θα αποκτήσει ο Αχιλλέας με την Αθηνά στην σειρά Ήλιος θα απασχολήσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό καθώς οι δυο ήρωες λόγω της υπόθεσης του Στέφανου θα γνωριστούν και θα γίνουν ζευγάρι. Πόσο θα επηρεάσει αυτό όμως τον Στέφανο και πως θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος;

Έξαλλος ο Στέφανος με την νέα σχέση της Αθηνάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, Τηλέραμα, η απόφαση να μεταφερθεί ο Στέφανος στις αγροτικές φυλακές εγκρίνεται αλλά η ψυχολογία του αλλάζει μόλις ο διευθυντής τον ενημερώνει λέγοντας του κάτι αναπάντεχο. Του λέει πως η Αθηνά μαζί με τον Αχιλλέα διατηρούν σχέση και ο Στέφανος τρελαίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος επιτίθεται σε Δημήτρη και Ανέστη

Ο ήρωας αναστατώνεται αρκετά και η ψυχολογική του κατάσταση ανατρέπεται προς το κακό. Οι συνεδρίες μαζί με τον ψυχολόγο τελικά δεν ενέδωσαν και αυτό προβληματίζει αρκετά τους αρμόδιους στην φυλακή. Η Αθηνά και ο Αχιλλέας πλέον γίνονται επίσημα ζευγάρι με τον Στέφανο στην σειρά Ήλιος να καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, με πρώτο θύμα τον ψυχολόγο, ο οποίος πέφτει στην καλοστημένη παγίδα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *