Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσίαΗ Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς η Μυρτάλη παίρνει πίσω τη περιουσία του πατέρα της

Η Μυρτάλη παίρνει πίσω όλη την περιουσία του πατέρα της – Εξαφανίζεται ο Αλέξης.. Η Μυρτάλη ετοιμάζεται για το εφετείο, με την Αθηνά να της επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Ο Ισίδωρος από την άλλη, με σύμμαχο τον Μάνο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Ο Ιάκωβος με την Ιουλία, ωστόσο, στέκονται στο πλάι της ανιψιάς τους και τη συνοδεύουν στο δικαστήριο.

Το εφετείο για την περιουσία της Μυρτάλης ξεκινάει και όλοι είναι αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Η Ιουλία ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη, και το ζευγάρι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο, την ώρα που ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μυρτάλη χώρισε με τον Στέφανο και αναστατώνεται. Αμέσως μετά εξαφανίζεται και η Μαργαρίτα ανησυχεί πολύ ότι πηγαίνει να βρεί τη Μυρτάλη.Ο Θεοδόσης αισθάνεται τη θηλιά να στενεύει γύρω από το λαιμό του, καθώς τα τηλεφωνήματα και οι απειλές συνεχίζονται.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η ψεύτικη μάνα εκμεταλλεύεται την κόρη της

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

η Μυρτάλη παίρνει πίσω τη περιουσία του πατέρα της

Ενώ spoilers Που έχουν κυκλοφορήσει λένε πως η Μυρτάλη χάνει την περιουσία, το περιοδικό Τηλεθεατής κάνει την ανατροπή και μας λέει πως η Μυρτάλη παίρνει πίσω τη περιουσία του πατέρα της . Μένει να δούμε τί ισχύει στις οθόνες μας.

Η απόφαση του εφετείου βγαίνει και ο Λυκούργος την ανακοινώνει στη Μυρτάλη. Θα πάρεις πίσω την περιουσία του πατέρα του. Τα κατάφερες, της λέει. Η απόφαση φέρνει τα πάνω-κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για τη Μυρτάλη, καθώς καταλαβαίνει ότι ο γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές και επικίνδυνες καταστάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο δολοφόνος του Αριστείδη αλλάζει χώρα

Ο Αλέξης, όμως, σε άλλη χρονική στιγμή εξομολογείται στον Θεοδόση τις φαντασιώσεις του με τη Μυρτάλη και εκείνος υπόσχεται να τον βοηθήσει. Τέλος, ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *