Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη τα χάνει όλα στη δίκη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη τα χάνει όλα στη δίκηΈνα βήμα πριν την καταστροφή θα βρεθεί η νεαρή πρωταγωνίστρια, στα επόμενα επεισόδια. Η Μυρτάλη χάνει την πολυπόθητη αυτή δίκη, με αποτέλεσμα τα όνειρά της να γκρεμίζονται, μέσα σε μια στιγμή, στην γη της ελιάς.

Δυστυχώς, δε μπορεί να διεκδικήσει την περιουσία των Βρεττάκων, ούτε να τα βάλει με τον Ισίδωρο και τον Μάνο. Την ημέρα του εφετείου, όλη η οικογένεια δίνει το παρών στη δικαστική αίθουσα.

Η Ιουλία και ο Ιάκωβος στέκονται στο πλευρό της ανιψιάς τους, με τον Λυκούργο να μοιράζει λόγια αισιοδοξίας. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος έχουν χτίσει τη δική τους “γροθιά”, πανέτοιμοι να “επιτεθούν” στην κόρη του Ιπποκράτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μύρωνας σώζει την Άσπα από θάνατο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη τα χάνει όλα στη δίκη
Η δίκη ολοκληρώνεται και τα νέα στην Μυρτάλη αναγκάζεται να τα φέρει ο Λυκούργος, στην γη της ελιάς. Της ανακοινώνει πως έχασαν το εφετείο και πως δε θα μπορέσει να διεκδικήσει το μερίδιο περιουσίας που της αναλογεί.

Η Μυρτάλη ξεσπάει άσχημα. Σύμφωνα με το MYTV, ο Λυκούργος της τονίζει πως μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση και πως δεν πρέπει να τα παρατήσουν ποτέ. Εκείνη, όμως, θέλει για αρχή να αφοσιωθεί στην εταιρεία καλλυντικών της και ύστερα να προετοιμαστεί για το επόμενό της “χτύπημα”.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος: συλλαμβάνονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος και ο Μάνος χαίρονται με την εξέλιξη αυτή και το γιορτάζουν όλοι μαζί. Δείχνουν με αυτόν τον τρόπο πως οι σχέσεις τους έχουν γεφυρωθεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *