Αγρίνιο: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία

Αγρίνιο: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφίαΠροέκυψαν νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τα ηλεκτρονικά μέσα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του ιερέα
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου πήρε ο 50χρονος ιερέας από το Αγρίνιο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κοριτσιών που έλαβε χώρα πριν από χρόνια, αλλά και για κατοχή υλικού που αποτελεί πορνογραφία ανηλίκων.

Ο ιερέας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, όπου αναμενόταν να απολογηθεί στο πλαίσιο συμπληρωματικής ανάκρισης, αφού προέκυψαν νέα στοιχεία για την υπόθεσή του.

Διαβάστε Επίσης  01 Φεβρουαρίου: Εορτάζει ο Άγιος Τρύφων

Την ίδια ώρα προέκυψαν νέα αυτά στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, αφορούν τα ηλεκτρονικά μέσα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του ιερέα, όπως οι υπολογιστές, τα κινητά, οι κάρτες SIM και οι εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης που φέρεται να ανήκουν στον κατηγορούμενο.

Τα στοιχεία αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα που διεξήγαγε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενισχύουν τις κατηγορίες σε βάρος του ιερέα και γι’ αυτό κλήθηκε να απολογηθεί εκ νέου.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Ο κατηγορούμενος τελικά δεν απολογήθηκε σήμερα, αφού ζήτησε προθεσμία για την Παρασκευή, την οποία και έλαβε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *