Αποκτήστε λεπτή μέση και χάστε λίπος με μόνο 2 συστατικά

Αποκτήστε λεπτή μέση και χάστε λίπος με μόνο 2 συστατικάΑποκτήστε λεπτή μέση και χάστε λίπος με μόνο 2 συστατικά

Αποκτήστε λεπτή μέση και χάστε λίπος με μόνο 2 συστατικά! Φτιάξτε το ρόφημά με αυτά τα δύο συστατικά.

Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες για την απώλεια βάρους, η υγιεινή διατροφή και ο τρόπος ζωής κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Ωστόσο, αν και η κατανάλωση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και η άσκηση μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος, με τον ίδιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και μερικά τρόφιμα και ροφήματα που συντομεύουν την όλη διαδικασία. Αν θέλετε να χάσετε αρκετό βάρος εντελώς φυσικά, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα συστατικά που μπορείτε να καταναλώσετε για να επιτύχετε αυτό το στόχο. Χρησιμοποιείτε σε πολλές θεραπείες αλλά συνήθως και στην καθαριότητα. Ωστόσο, η μαγειρική σόδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για να χάσετε βάρος. Αυτή έχει ισχυρές πεπτικές και αλκαλικές ιδιότητες που θα σας κάνουν να χάσετε βάρος σε χρόνο μηδέν.

Διαβάστε Επίσης  ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: Πως τα καρότα σε βοηθούν να χάσεις κιλά

Αυτή έχει ισχυρές πεπτικές και αλκαλικές ιδιότητες που θα σας κάνουν να χάσετε βάρος σε χρόνο μηδέν.

Δείτε πώς να προετοιμάσετε το ρόφημα που καίει πολύ γρήγορα το λίπος:

Συστατικά

μισό ποτήρι με νερό
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Λεμόνι ή χυμό γκρέιπφρουτ

 

Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στο ποτήρι με το νερό και ανακατέψτε καλά, στη συνέχεια προσθέστε το χυμό λεμονιού μόλις η μαγειρική σόδα έχει διαλυθεί εντελώς. Πιείτε αυτό το ρόφημα το πρωί με άδειο στομάχι και αποφύγετε να φάτε για 20 λεπτά. Δοκιμάστε αυτό το μαγικό ρόφημα και σύντομα θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

 

Επειδή η μαγειρική σόδα καταπραΰνει τη δυσπεψία εξουδετερώνοντας τα οξέα του στομάχου, φημολογείται ότι βοηθά το σώμα στην διάσπαση του λίπους.

Διαβάστε Επίσης  Ισπανική ομελέτα με αγκινάρα, μια από τις συνταγές αγκινάρας για απώλεια βάρους

Ο χυμός λεμονιού περιέχει δύο συστατικά που συνδέονται με τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Το πρώτο συστατικό – το ασκορβικό οξύ ή η βιταμίνη C – αντιστρόφως σχετίζεται με τη σωματική μάζα, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν περισσότερη βιταμίνη C ζυγίζουν λιγότερο από τους ανθρώπους που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, σύμφωνα με μελέτη της Journal of Nutrition το 2007.

Όταν τα επίπεδα του αίματος της βιταμίνης C εξετάστηκαν σε 118 άνδρες και γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, τα άτομα που ήταν υπέρβαρα και είχαν μεγαλύτερη μέση είχαν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα βιταμίνης C. Οι ερευνητές ανέφεραν επίσης ότι άτομα με επαρκή επίπεδα στο αίμα βιταμίνης C έχαναν περισσότερο λίπος κατά τη διάρκεια της άσκησης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *