Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιστρέφει στην Αρετή – Ράκος η Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιστρέφει στην Αρετή – Ράκος η Ιουλία

Κι όμως, η γέννηση της εγγονής τους, θα φέρει ξανά το ζευγάρι της σειράς. Ο Στάθης θα γυρίσει στην Αρετή, αποφασισμένος να διαγράψει την Ιουλία από το μυαλό του, στην γη της ελιάς. Το μωρό αυτό δε θα ενώσει μόνο τις δύο οικογένειες, αλλά και το ζευγάρι, καθώς η Αρετή θα τον παρακαλέσει να σκεφτεί λογικά και να επιστρέψει στο σπιτικό τους.

Ο Στάθης δε θέλει να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Συνειδητοποιεί πως η Βασιλική τους χρειάζεται ενωμένους και αγαπημένους στο πλευρό της. Έτσι, με βαριά καρδιά, επιστρέφει στο σπίτι του, με την Αρετή να πετάει στα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμο

Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Ο Στάθης αφιερώνεται στη Βασιλική και στο μωρό, αδιαφορώντας για την Αρετή. Εκείνη βλέπει πως ο άντρας της δεν είναι ο ίδιος με παλιά, πονάει μέσα της, όμως δεν υποχωρεί. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει δυνατό αυτόν τον γάμο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιστρέφει στην Αρετή – Ράκος η Ιουλία

Τα νέα της “επανασύνδεσης” γίνονται γνωστά και από την Ιουλία. Αν και η ίδια δείχνει πως δεν πέφτει από τα σύννεφα, μέσα της πονάει πολύ. Υπήρχε κάπου καταχωνιασμένη η ελπίδα πως θα είναι ξανά μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη

Έτσι, λοιπόν, ο Στάθης και η Αρετή γίνονται ξανά ζευγάρι, όσο η Ιουλία προσπαθεί να σταθεί δίπλα στον Κουράκο, στην γη της ελιάς. Αντίστοιχα, όμως, εκείνος βλέπει πως η αγαπημένη του σύζυγος γίνεται όλο και πιο απόμακρη σταδιακά. Δύο γάμοι περνούν μεγάλη κρίση κι ένας έρωτας παλεύει να σβήσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση