Survivor 25/1: Αγώνας επάθλου στα τυφλά, το φαβορί προς αποχώρηση αύριο 26/1

Survivor 25/1: Αγώνας επάθλου στα τυφλά, το φαβορί προς αποχώρηση αύριο 26/1Οι εντάσεις στην καλύβα των μαχητών δεν σταματούν. Κατσαούνης και Σάββας έχουν ξεκαθαρίσει τις θέσεις τους, ενώ Σοφιάννα και Ασημίνα τράβηξαν τη δική τους κόκκινη γραμμή σε συμπεριφορές και σχόλια. Στο επεισόδιο του Survivor σήμερα Τρίτη 25/1, οι μαχητές προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή και ρίχνονται στην αρένα, θέλοντας να κόψουν το σερί των διασήμων.

Λίγες ώρες απομένουν πριν την ανακοίνωση της ετυμηγορίας των τηλεθεατών και στην καλύβα των μαχητών επικρατεί αναβρασμός για όσα ειπώθηκαν από το Σάββα και την Ασημίνα. Στο επίκεντρο και ο Κατσαούνης, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε δύο παρέες. Μάλιστα η Ασημίνα έσπευσε να τον χαρακτηρίσει κωλοτούμπα.

Εν τω μεταξύ κλάματα, ένταση, κόντρες, φωνές πρωταγωνιστούν στον αγώνα επάθλου, που περιλαμβάνει ηχογραφημένα μηνύματα συντρόφων. Κάποιοι θα τα δώσουν όλα για να ακούσουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Η έκπληξη όμως που επιφυλάσσει η παραγωγή ξαφνιάζει πολλούς. Άλλωστε ένας αγώνας στα τυφλά κρύβει πάντα ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Αρβανίτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με υπέροχη τούρτα-έκπληξη από την Άντα Λιβιτσάνου

 

Αυτή τη φορά δεν είναι μόνο οι Διάσημοι που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά και οι Μαχητές. Ανάμικτοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το συμβούλιο του Survivor αύριο (26/1) θα έχει πολλή ένταση και πολύ κλάμα. Κάποιοι θα ανακουφιστούν, ενώ άλλοι θα συγκινηθούν. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι σχέσεις των παικτών κρέμονται από μία κλωστή.

Την πρώτη ασυλία έχασαν οι Διάσημοι πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού εμφανώς στεναχωρημένοι. Ο πρώτος παίκτης που βγήκε από την κάλπη ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξαιτίας του τραυματισμού του, αφού λόγω του ποδιού του δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Η Μυριέλλα από την άλλη που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Αθηνά, αφού οι δύο γυναίκες δεν έχουν έρθει κοντά. Άλλωστε, η μποξέρ είχε έρθει σε έντονη σύγκρουση με την ηθοποιό πολλές φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επέστεψε στα καθήκοντά του μετά το τροχαίο ατύχημα

Ποιος ή ποια Survivor θα αποχωρίσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο; Η απάντηση έρχεται αύριο. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής έχουμε μία πρώτη εικόνα για το ποια είναι πιο κοντά στην έξοδο του ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φαβορί προς αποχώρηση αύριο (26/1) από το Survivor δεν είναι άλλη από την Αθηνά Ευμορφιάδη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing δεν έχει κερδίσει τόσο την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκεται συνυποψήφια. Βέβαια, η “διαμάχη” θα παιχτεί ανάμεσα σε εκείνη και την Σοφιάννα Αβραμάκη, η παραμονή της οποίας είναι κάπως… θολή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *