Τραγικές ώρες στον Ήλιο – Η Ελένη χαροπαλεύει

Τραγικές ώρες στον Ήλιο - Η Ελένη χαροπαλεύειΣτον Ήλιο, ο Νίκος χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού και η Ελένη αποφασίζει να γίνει εκείνη η δότριά του. Ολοι διαφωνούν μαζί της αλλά εκείνη δεν υποχωρεί και μπαίνει στο νοσοκομείο για την επέμβαση μαζί με τον πατέρα της.

                      Τραγικές ώρες στον Ήλιο – Η Ελένη χαροπαλεύει

Η Ελένη είναι συγκλονισμένη από το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει λίγο μόνο χρόνο ζωής. Δεν πιστεύει ότι θα τον χάσει για δεύτερη φορά, ειδικά τώρα που τους δίνεται η ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη σχέση τους. Κατά βάθος ποτέ δεν τον ξέχασε και πάντοτε είχε για εκείνον πολύ βαθιά αισθήματα κι ας μην ήθελε στην αρχή να το παραδεχτεί καθώς το γεγονός ότι την άφησε όταν ήταν μικρή την πλήγωσε βαθιά. Τώρα όμως θεώρησε ότι υπάρχει χρόνος να ζήσουν μαζί τις όμορφες στιγμές που έχασαν. Ομως η μοίρα έχει άλλα σχέδια, ενώ σύντομα ένας πρωταγωνιστής θα φύγει από τη σειρά.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να σώσει τον πατέρα της που περιμένει στη λίστα των μεταμοσχεύσεων νεφρού. «Δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Θα μπούμε μαζί στο χειρουργείο. Εγώ θα σου δώσω το ένα μου νεφρό και θα σωθείς. Δεν θα αντέξω να σε ξαναχάσω», του ανακοινώνει. Εκείνος όμως δεν συμφωνεί καθόλου με αυτή την απόφαση. «Δεν θα το κάνεις. Πώς σκέφτηκες ότι θα δεχτώ κάτι τέτοιο; Δεν θα βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή σου για μένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανάπηρος ο Φίλιππος μετά το τροχαίο;

Τραγικές ώρες στον Ήλιο - Η Ελένη χαροπαλεύει

Εχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις», της απαντάει έντονα. Και οι υπόλοιποι όμως από το περιβάλλον της έχουν μεγάλες αντιρρήσεις γι’ αυτή της την απόφαση. Ο Δημήτρης της τονίζει: «Το σκέφτηκες καλά; Αν συμβεί κάτι τι θα γίνει η Μαριάνθη χωρίς τη μητέρα της;», τη ρωτάει. «Ολα καλά θα πάνε. Πήρα την απόφασή μου και αυτό δεν αλλάζει», του απαντάει και το ίδιο ανακοινώνει σε όλους.

Η απρόβλεπτη εξέλιξη στον Ήλιο

Ο Ιάσονας από την πλευρά του δεν τάσσεται υπέρ της Ελένης και προσπαθεί να την αποτρέψει. «Νομίζω ότι πήρες μια βιαστική απόφαση κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Επειδή τώρα έχεις κοντά σου τον πατέρα σου και φοβάσαι μην τον χάσεις. Ομως αυτή η επέμβαση είναι επικίνδυνη και για τη δική σου υγεία. Δεν έχεις ζυγίσει καλά τα πράγματα και από απόσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον παρακολουθούν 24 ώρες την ημέρα, για να τον…

Μη βιαστείς», της επισημαίνει, προσπαθώντας να την αποτρέψει. Η Ελένη, όμως, δεν ακούει κανέναν και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη μεταμόσχευση για χάρη του πατέρα της. «Την απόφασή μου την πήρα κι αυτό δεν αλλάζει. Το μόνο που θέλω είναι να κάνεις παρέα στη Μαριάνθη όσο θα είμαι στο νοσοκομείο. Το υπόσχεσαι;», τον ρωτάει. Ο Ιάσονας βέβαια δεν μπορεί να της αρνηθεί κάτι τέτοιο. Η ημέρα του χειρουργείου φτάνει και πατέρας και κόρη μπαίνουν για την επέμβαση.

Ολοι είναι στην αίθουσα αναμονής και αγωνιούν. Ομως τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο εύχονταν. Μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην επέμβαση του Νίκου και της Ελένης προκαλεί αγωνία αφού υπάρχουν επιπλοκές. Η Ελένη κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της και η κατάστασή της κρέμεται από μια κλωστή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *