Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Οριστικό τέλος για Μυρτάλη και Στέφανο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Οριστικό τέλος για Μυρτάλη και Στέφανο.Ένα ζευγάρι που έχει περάσει από σαράντα κύματα και μας έχει απασχολήσει αρκετά. Δύο πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η Μυρτάλη και ο Στέφανος θα χαράξουν το δικό τους τέλος στην γη της ελιάς, γεμάτο ανατροπές. Ποιο θα είναι αυτό και πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

          Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Οριστικό τέλος για Μυρτάλη και Στέφανο.

Πράγματι, τα πρώτα μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το ζευγάρι. Ο Στέφανος έχει γίνει ένα με την μητέρα του, με αποτέλεσμα να την στηρίζει διαρκώς το διάστημα αυτό του μεγάλου χωρισμού της με τον Στάθη.

Η Αρετή αντιλαμβάνεται πως ο γιος της είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα και εκμεταλλεύεται την κατάσταση, για να τον έχει κοντά της. Αυτό, όμως, θα ενοχλήσει πολύ έντονα την Μυρτάλη, η οποία θα ξεσπάσει άσχημα.

Ένα βράδυ, όταν ο Στέφανος επιλέξει να μείνει στην μητέρα του, η Μυρτάλη θα μαζέψει τα ρούχα του σε μια βαλίτσα και θα φωνάξει “τέλος” στην γη της ελιάς. Η σχέση τους θα λήξει επεισοδιακά. Θα είναι οριστικός ο χωρισμός τους;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Οριστικό τέλος για Μυρτάλη και Στέφανο.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Μυρτάλη θα αφεθεί σε έναν νέο έρωτα. Ένας φίλος του Λεωνίδα θα την προσεγγίσει, με το ειδύλλιο αυτό να ξεκινά. Ο Στέφανος θα αναζητήσει, επίσης, παρηγοριά αλλού, με αποτέλεσμα τα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον να φθείρονται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη παίρνει χάπια – Η Βασιλική καταρρέει

Ο Κούλης Νικολάου, καλεσμένος στο MEGA Καλημέρα, έδωσε ένα spoiler – φωτιά, τονίζοντας πως ο χωρισμός αυτός θα είναι οριστικός. Θα περάσει αρκετός καιρός για να έρθουν οι δυο τους κοντά, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να μην αναπτυχθεί ξανά ερωτική σχέση μεταξύ τους…

Επομένως, ο Στέφανος και η Μυρτάλη θα χαράξουν το δικό τους τέλος στην γη της ελιάς, επιλέγοντας χωριστούς δρόμους.

Μία εκρηκτική συνάντηση θα φέρει τα πάνω κάτω! Ένας φίλος του Λεωνίδα θα προσεγγίσει την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς, με έναν ιδιαίτερο σκοπό. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο θα ξεκινήσει, με την ηρωίδα της σειράς να πραγματοποιεί τακτικά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη.

 

 Έτσι γνωρίζει η Μυρτάλη το νέο της σύντροφο

Όλα θα ξεκινήσουν από τα εγκαίνια της νέας της εταιρίας. Η μέρα της εκδήλωσης θα συζητηθεί από όλη τη Μάνη. Οι δουλειές θα αρχίσουν πολύ δυναμικά, με την Μυρτάλη να πετάει στα σύννεφα για το νέο της βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σκάει βόμβα στο σπίτι Μαθιού- Βασιλικής

Μπορεί ο Στέφανος να μη βρίσκεται πια κοντά της, η ίδια, όμως, το έχει πάρει απόφαση. Του ζήτησε να χωρίσουν, δίνοντάς του μία βαλίτσα με ρούχα στο χέρι. Τον έδιωξε από το σπίτι, ζητώντας του να μη την ξανά ενοχλήσει, εάν δε δει καθαρά πως η εμμονή του με την μητέρα του έχει γίνει εκνευριστική.

Το ζευγάρι χωρίζει επεισοδιακά. Η Μυρτάλη αφοσιώνεται στη δουλειά της, όταν ένας νεαρός άντρας επισκέπτεται, σύντομα, την Αρεόπολη. Ενημερώνεται για την επιχείρηση των κοριτσιών και επιθυμεί να γνωρίσει τις “ιδιοκτήτριες”.

Αυτός θα είναι ένας φίλος του Λεωνίδα, ο οποίος κάνει αυτό το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία του με την πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η αρχή μίας νέας περιπέτειας. Ο φίλος του Λεωνίδα προσεγγίζει την Μυρτάλη, ζητώντας της να συνεργαστούν επαγγελματικά, στην γη της ελιάς.

Ένα ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη θα είναι αρκετό, για να τους φέρει κοντά. Ένας νέος έρωτας ανθίζει. Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος;

πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *