Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμοΕξοργισμένη η Μυρτάλη, χωρίζει τον Στέφανο επεισοδιακά, στην γη της ελιάς! Το ζευγάρι αυτό περνάει τεράστια κρίση, για την οποία ευθύνεται εν μέρει η Αρετή. Ο Στέφανος βλέπει την μητέρα του να υποφέρει μέρα με τη μέρα, εξαιτίας του διαζυγίου που ζητάει ο πατέρας του.

           Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμο

Η Αρετή καταρρέει διαρκώς, με αποτέλεσμα να στηρίζεται εξ ολοκλήρου στον Στέφανο. Οι καυγάδες γύρω από το δάνειο, οι καυγάδες για τον γάμο του Κουράκου και της Ιουλίας, αλλά και οι καυγάδες γύρω από την Μυρτάλη, θολώνουν τον Στέφανο Καπερνάρο.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ο πρωταγωνιστής βλέπει την μητέρα του να υποφέρει και κατηγορεί τον ίδιο του τον πατέρα για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, δε διστάζει να τα βάλει ακόμη και με την Μυρτάλη, η οποία έχει ηχηρά ξεσπάσματα.

Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Με τον φονιά του αδερφού της, το παλιοθήλυκο»

Τα εγκαίνια είναι ένα βήμα πριν γίνουν, οι ετοιμασίες είναι πολλές και ο Στέφανος τρέχει διαρκώς πίσω από την μητέρα του. Η Μυρτάλη τρομοκρατείται από τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε μητέρα και γιο και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμο

Ο άγριος τσακωμός

Μετά από έναν άγριο τσακωμό, η Μυρτάλη χωρίζει τον Στέφανο, στην γη της ελιάς. Εκείνος, εξοργισμένος, πηγαίνει να κοιμηθεί στην μητέρα του, πιστεύοντας πως το πρωί θα το συζητήσουν ξανά.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Η Μυρτάλη, όμως, είναι αποφασισμένη. Μαζεύει όλα του τα πράγματα σε μία βαλίτσα και τον πετάει έξω από το σπίτι της! Του ανακοινώνει πως είναι ελεύθερος να μείνει με την μητέρα του και πως δε θέλει καμία επαφή μαζί του. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την ηρωίδα.. Ο Στέφανος τα μαζεύει και αποχωρεί με το κεφάλι σκυμμένο.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση