Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους ΒρουλάκηδεςΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καθηλωτικές καθώς ο Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες μετά το θάνατο του Πετρή.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως είναι Βρουλάκης – Μαρίνα και Αργυρώ τον υποδέχονται στην οικογένειά τους..

Μαρίνα και Αργυρώ τον υποδέχονται στην οικογένειά τους..

Ο θάνατος του Πετρή οδηγεί όλους τους ήρωες σε νέα μονοπάτια, αποκαλύψεις αλλά και ραγδαίες εξελίξεις. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την κορύφωση των γεγονότων, Καθώς ο Άγγελος ανακαλύπτει πως είναι παιδί του Μάρκου Βρουλάκη. Αυτή η είδηση πέφτει σαν βόμβα και στο σπίτι της Μαρίνας και αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Ο Άγγελος, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη, είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερά προκειμένου να μάθει τι πραγματικά συνέβη στη μητέρα του αλλά και ποιος είναι ο πατέρας του. Και όπως ήδη παρακολουθούμε, δείχνει να τα καταφέρνει. Ωστόσο, ο άγριος θάνατος του Πετρή από τα χέρια του Αστέρη σταματάει για λίγο κάθε προσπάθεια του γιατρού. Ο ίδιος σοκαρισμένος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του, που είναι διαλυμένη.

Έρχεται αντιμέτωπος ακόμη και με τη Στέλλα, καθώς προσπαθεί να βρει ελαφρυντικά για τον Αστέρη. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μαθιός έχει να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή, να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει.

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Όλοι είναι σε απόγνωση προσπαθώντας να στηρίξουν τη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Άγγελος είναι ένας από αυτούς. Ωστόσο, η ζωή του ανατρέπεται, καθώς ύστερα από ένα αναπάντεχο γεγονός ο γιατρός ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος Βρουλάκης ήταν ο πατέρας του.

 

Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Μέσα στη δίνη των γεγονότων, ο Άγγελος, συντετριμμένος από την αποκάλυψη τις μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπά Μιχάλη.

Λίγο μετά, η σύγκρουση του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμη πιο μετέωρο, καθώς διαπιστώνει πως η γυναίκα έχει πει πολλά ψέματα και θα συνεχίσει να λέει προκειμένου να προστατεύσει όσους αγαπάει. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Ο Άγγελος δεν αντέχει να κρατάει ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Από εκεί που ήταν εντελώς μόνος σε αυτή τη ζωή, συνειδητοποιεί πως έχει μία αδελφή αλλά και μία οικογένεια. Έτσι, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και στη Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει την τελευταία και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι τώρα, ενώ τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει και την περίεργη συμπεριφορά της γιαγιάς Ειρήνης.

Σασμός: Έξαλλος ο Άγγελος με την Στέλλα – Ο ρόλος του Αστέρη

Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί. Μετά το πρώτο σοκ, η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από δω και μπρος. Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά το θάνατο του Πετρή, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους και τον υποδέχονται στο σπίτι τους.

 

Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένεια του. Παράλληλα, η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Ωστόσο η κοπέλα πλέον έχει κοντά της τον Άγγελο…

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *