Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

 

Ένα βήμα πριν από τη φυλακή θα βρεθούν η Αργυρώ και ο Πέτρος, στη σειρά Σασμός.

Η Θοδώρα πέτυχε τον στόχο της και οδήγησε τον Πέτρο Βρουλάκη ξανά στο τμήμα, με βαριές κατηγορίες.

Ύστερα από την ψεύτική της κατάθεση, ο αστυνόμος Αντώνης μπήκε ξανά σε σκέψεις, σχετικά με το ποιος είναι -τελικά- ο φονιάς του Στεφανή Σταματάκη. Τα λόγια της Θοδώρας ήταν αρκετά για να “ταρακουνήσουν” τις αρχές. Τα βλέμματα έχουν στραφεί στους Βρουλάκηδες, με τα δύο αδέλφια να κινδυνεύουν.

Η Αργυρώ και ο Πετρής καλούνται να καταθέσουν, για δεύτερη φορά. Το άλλοθι τους τότε, ήταν πως είχαν πάει μαζί στο βουνό πρωί – πρωί, κάνοντας μία μικρή εκδρομή. Η Αργυρώ είχε μόλις γυρίσει από την Αυστραλία και ήθελε να θυμηθεί ξανά τα μέρη που την πήγαινε ο πατέρας της, όταν ήταν παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Το Ανώνυμο Τηλεφώνημα Και Ο Εκβιασμός

Ο Αντώνης και η Ντίνα τους είχαν αφήσει ελεύθερους, καθώς τα στοιχεία ήταν αρκετά. Η προσοχή στράφηκε στον Μαθιό, ειδικά μετά την αποκάλυψη πως διατηρεί σχέση με την Βασιλική, την χήρα του Στεφανή. Όλα, όμως, άλλαξαν ξανά, προς το χειρότερο…

Αργυρώ και Πέτρος στο τμήμα

Ο Αντώνης άρχισε να ερευνά μία προς μία τις κάμερες του χωριού. Πράγματι, σε καμία δεν εμφανίζεται ο Πέτρος Βρουλάκης. Το άλλοθι αυτό έχει γκρεμιστεί στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα η Αργυρώ και ο Πέτρος να βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο Αλέξης Βγαίνει Από Το Ψυχιατρείο Και Απειλεί

Τα δύο αδέλφια θα παραδεχτούν πως είπαν ψέματα, θέλοντας να ξεγελάσουν τις αρχές. Στόχος τους ήταν να προστατευτούν, καθώς είχαν κατηγορηθεί για τον φόνο του Στεφανή. Ένα έγκλημα, το οποίο δεν έχει σχέση με εκείνους.

Ο Αντώνης εξοργίζεται που την πάτησε με αυτόν τον τρόπο. Περισσότερο, όμως, θλίβεται γιατί όλα αυτά θα τον φέρουν απέναντι στην αγαπημένη του, την Μαρίνα.

 

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση