Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Γεράσιμος ψάχνουν απεγνωσμένα την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Γεράσιμος ψάχνουν απεγνωσμένα την ΕλισάβετΚαταιγιστικές για ακόμη μια φορά οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» με τον Πέτρο, τον Γεράσιμο και την Ελισάβετ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος κι ο Γεράσιμος αναζητούν απεγνωσμένα στην Ελισάβετ η οποία έχει εξαφανιστεί. Ο Πέτρος την ψάχνει στο μοναστήρι, αλλά τελικά τη βρίσκει πρώτος ο Γεράσιμος.

Η Ελισάβετ δεν χαίρεται ιδιαίτερα που τον βλέπει, ενώ ανησυχεί κιόλας. Ωστόσο, τον διαβεβαιώνει ότι το να καθαρίζει το μνήμα της μακαρίτισσας μοναχής τη βοηθάει να χαλαρώσει και να νιώθει ότι κι εκείνη τη βοηθάει σε κάτι.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του

Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα κι ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *