Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ η Ισμήνη: «Σταματήστε επιτέλους!»

Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ η Ισμήνη: «Σταματήστε επιτέλους!»Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Ισμήνη, στα επόμενα επεισόδια Η Γη της Ελιάς. Η νεαρή ηρωίδα θα έρθει αντιμέτωπη με φωνές και εντάσεις, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν η μητέρα της, η Μέλπω, θα επιστρέψει στην Αρεόπολη, ξαφνικά.

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μέλπω και Αρετή

Ο Λυκούργος έχει προχωρήσει τη ζωή του με την Χάιδω και νιώθει πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα. Όπως και η Χάιδω, η οποία αισθάνεται ήρεμη κι έτοιμη να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της.

Όλα κυλούν όμορφα και ξέγνοιαστα, μέχρι η Μέλπω να φτάσει ξανά τους χαρακτήρες στα όριά τους. Η Χάιδω θα μάθει για την άφιξή της στην Αρεόπολη και θα θορυβηθεί αρκετά. Θα δείξει, μάλιστα, πως ζηλεύει την πρώην σύζυγο του Λυκούργου.

Η Γη της Ελιάς: Το Ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι του Γιώργη και της Ιουλίας – Φωτογραφίες

Εκείνος θα προσπαθήσει να κρατήσει τις αποστάσεις. Μάταια, όμως. Η Μέλπω κάνει τα πάντα για να τον βγάλει εκτός εαυτού. Μαθαίνει για τη νέα του σχέση και οι καυγάδες ξεκινούν. Το σπίτι γεμίζει από φωνές, καθημερινά.

Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ η Ισμήνη: «Σταματήστε επιτέλους!»Η Ισμήνη ξεσπάει άσχημα

Η Ισμήνη αισθάνεται απαίσια, στην γη της ελιάς. Νιώθει πως το παιδί της μεγαλώνει δίπλα σε μία τοξική κατάσταση. Οι παππούδες του παιδιού είναι στα μαχαίρια και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Η Μέλπω και ο Λυκούργος τσακώνονται για την Χάιδω, για την εγγονή τους, αλλά και για το γεγονός πως ο Λυκούργος δε της δίνει την ευκαιρία που εκείνη του ζητά. Όλη αυτή η φασαρία θα προκαλέσει την οργή, αλλά και την θλίψη της Ισμήνης, η οποία θα αισθανθεί απογοητευμένη από τους γονείς της.

πηγή

Δείτε και άλλα θέματα: Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *