Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς τηςΣε μεγάλη σύγχυση θα δούμε τους Καπερνάρους, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Βασιλική παίρνει την μεγάλη απόφαση να αντιμετωπίσει τους γονείς της, με αποτέλεσμα ο Στάθης και η Αρετή να μένουν άναυδοι, στην γη της ελιάς.

           Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Η νεαρή ηρωίδα έχει επιστρέψει στην Αρεόπολη και βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως. Εκεί, μητέρα και γιος την φροντίζουν με αγάπη και με μεγάλη στοργή. Η Βασιλική έχει όσα χρειάζεται και αισθάνεται ευγνώμων.

Η κοιλιά της φουσκώνει μέρα με τη μέρα. Η Άννα θα τρέξει να την επισκεφτεί και μαζί θα αποφασίσουν να γίνει η νονά της κόρης της. Όλα κυλούν όμορφα, καλύτερα από το πως κυλούσαν στην Αθήνα. Μόνο που η Βασιλική βρίσκεται μία ανάσα από τους γονείς της, κρυμμένη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε καλά Δημοσθένη, θα κάνεις αυτό που…»

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς τηςΗ στιγμή της συνάντησης

Μετά από αρκετό καιρό, η Βασιλική αποφασίζει να δει τους γονείς της, να τους αντιμετωπίσει στα ίσα. Η Βασιλική μπαίνει στο πατρικό της με φουσκωμένη την κοιλιά της, με αποτέλεσμα ο Στάθης και η Αρετή να παθαίνουν τεράστιο σοκ, στην γη της ελιάς.

Όλοι λυγίζουν… Η Βασιλική τους εξηγεί πως είναι ερωτευμένη, πως ο Φίλιππος την αγαπάει πολύ, πως όλα στη ζωή της είναι όμορφα, πως δε κινδυνεύει. Ο Στάθης μένει άναυδος, η Αρετή αρχίζει να τσιρίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Γράφει Όλη Την Περιουσία Στον Μάνο

Κανείς από τους δύο δε μπορεί να δεχτεί αυτό που συμβαίνει. Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να ενώσει τις δύο οικογένειες με αυτό το μωρό. Θα τα καταφέρει στο τέλος;

πηγή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *