Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μέλπω και Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μέλπω και ΑρετήΚι όμως, η Μέλπω επιστρέφει στην γη της ελιάς και φέρνει αναστάτωση, τόσο στον Λυκούργο, όσο και στην Αρετή! Η οργή της με την Χάιδω θα φανεί ήδη από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους, ειδικά όταν η Μέλπω μάθει πως ο σύζυγός της συνέχισε τη ζωή του με άλλη γυναίκα.

Το περίεργο σε αυτή την ιστορία, είναι πως ο μεγαλύτερος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο ηρωίδες που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Κι όμως, η Αρετή θα στάξει το φαρμάκι της, με την Μέλπω να εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η σκιά που απλώνεται πάνω από την Άνω Ποριά πνίγει όλο το χωριό στο μίσος

Μία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Η Μέλπω θα μιλήσει για τον Στάθη, χτυπώντας την Αρετή στο ευαίσθητό της σημείο, στην γη της ελιάς. Οι δύο γυναίκες θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες, με τον Στάθη να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μέλπω και Αρετή

Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου. Η Μέλπω θα δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και στον Λυκούργο, ο οποίος θα είναι αρκετά επιθετικός και απότομος απέναντί της. Πλέον, νιώθει και η ίδια ανεπιθύμητη στη Μάνη…

Διαβάστε Επίσης  Ο όρκος επόμενα επεισόδια :21, 22

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *