Survivor: Ο Πιλίδης κινδυνεύει με πολυετή αποκλεισμό από την Πάλη

Survivor: Ο Πιλίδης κινδυνεύει με πολυετή αποκλεισμό από την ΠάληΆσχημη τροπή παίρνουν οι δηλώσεις του Γιώργου Πιλίδη στο Survivor. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης παρενέβη άμεσα και ζητά εξηγήσεις από τον πρωταθλητή για τις δηλώσεις του περί προσπάθειας στησίματος αγώνα.

 

Με άγνοια κινδύνου και χωρίς να έχει συνειδητοποίησε τι ακριβώς είπε ο Γιώργος Πιλίδης έκανε δηλώσεις που συζητήθηκαν, έντονα, πριν λίγες μέρες. Τώρα, εάν δεν δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις θα έχει πολύ άσχημα μπλεξίματα.

Γιώργος Πιλίδης: Σε δύσκολη λόγω των δηλώσεων περί χειραγώγησης αγώνα

Όπως ήταν αναμενόμενο η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης δεν μπορούσε να αφήσει να περάσει έτσι η δήλωση ενός εν ενεργεία αθλητή της. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Πιλίδις είναι Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των νέων. Πριν δύο μέρες, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού, δήλωσε: «Ναι, μου έχουν ζητήσει να στήσω τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Διαβάστε Επίσης  Μάρθα Καραγιάννη: Η ζωή, το έργο, οι έρωτες και τα τελευταία χρόνια της

Survivor: Ο Πιλίδης κινδυνεύει με πολυετή αποκλεισμό από την Πάλη

Πριν λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θοδωρής Χαμάκος, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε ότι με το που βγει από το Survivor ο Γιώργος Πιλίδης θα λογοδοτήσει για όσα είπε. Συγκεκριμένα θα κληθεί να δώσει αναλυτικά εξηγήσεις στην επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας, ώστε να διερευνηθεί το ζήτημα.

Θα πρέπει στην ουσία ο Γιώργος Πιλίδης να αποδείξει τα λεγόμενα του στο Survivor περί στησίματος αγώνας γιατί αν δεν τον κάνει, με βάση τον κανονισμό, κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και τέσσερα χρόνια! από τους αγώνες. Με την ίδια ποινή κινδυνεύει και η Ελλάδα ως χώρα αλλά η αντίδραση ήταν άμεση από ελληνικής πλευράς καθώς με το που έπαιξαν οι δηλώσεις, τόνισε ότι θα καλέσει και αυτή με την σειρά της άμεσα τον αθλητή για να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παρατάει την Μαρίνα και πάει Αλβανία με την γυναίκα του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *