Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ελένη χωρίζει τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ελένη χωρίζει τον ΑνέστηΑκόμα ένας χωρισμός έρχεται στην Γη της Ελιάς, προκαλώντας τον πανικό στους πάντες καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι που είναι πολύ λίγο καιρό μαζί και δυστυχώς η σχέση τους δεν θα στεριώσει. Ο λόγος για την Ελένη και τον Ανέστη, οι οποίο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και ο χωρισμός τους θα είναι επεισοδιακός.

Η Ευτυχία «ανοίγει» τα μάτια της Ελένης

Σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον χωρισμό θα παίξει η πρώην του Ανέστη, η Ευτυχία, η οποία με την πρώτη ευκαιρία θα ανοίξει τα μάτια της Ελένης λέγοντας την όλα όσα πέρασε στο παρελθόν από τον συγκεκριμένο άνδρα. Η βίαιη συμπεριφορά του Ανέστη απέναντι της, έχει μείνει χαραγμένη μέσα της δημιουργώντας πολλές πληγές, που ακόμα δεν έχουν κλείσει. Τα τραύματα της Ευτυχίας παραμένουν ανοιχτά και θα αργήσουν να κλείσουν διότι δεν είναι και λίγα όλα όσα πέρασε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες οι συνεδρίες για τη Μυρτάλη στον ψυχολόγο

Η Ελένη την ακούει με μεγάλη προσοχή σε όσα της λέει και πανικόβλητη σπεύδει να απευθυνθεί στον αστυνόμο Κουράκο για να μάθει όλο το ιστορικό του Ανέστη. Ο αστυνόμος την ενημερώνει για όλα όσα ξέρει και θα την βοηθήσει να ξεμπλέξει μια ώρα αρχύτερα μαζί του. Την επόμενη κιόλας στιγμή, η Ελένη στην σειρά Η Γη της Ελιάς, συναντά τον Ανέστη και του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν. Ο ίδιος αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά απέναντί της και η αντίδραση του φέρνει τον τρόμο στο πρόσωπο της Ελένης. Θα της συμπεριφερθεί όπως έκανε και με την Ευτυχία;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ο ρόλος του Γκλέτσου δεν θα είναι αυτό που περιμένετε»

πηγή

 

 

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μέλπω και Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία γίνεται υπεύθυνη στο ελαιοτριβείο

Η Γη της Ελιάς: Το Ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι του Γιώργη και της Ιουλίας – Φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *