Σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα – Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογιού (BINTEO)

 Σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα - Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογιού (BINTEO)Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, με αποτέλεσμα έναν νεκρό οδηγό.

Έπειτα από μια σφοδρή σύγκρουση, μια Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Το περιστατικό έλαβε σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τραγική ειρωνεία, είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Μαρτίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *