Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς στα επόμενα επεισόδια είναι άκρως ανατρεπτικές, και εμεις σας έχουμε το μέλλον όλων των ζευγαριών.

Τα περισσότερα ζευγάρια στην αγαπημένη σειρά Η Γη της ελιάς θα περάσουν κρίση, ενώ οι ανατροπές και τα απρόσμενα γεγονότα που θα δημιουργηθούν θα φέρουν τα πάνω-κάτω και θα δούμε σε κάποιες περιπτώσεις τον έρωτα να μετατρέπεται σε μίσος! Σε κάποιες άλλες, πάλι, θα φουντώσει κι άλλο το πάθος!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράςΙουλία- Κουράκος

Όλοι θα βλέπουν ένα χαρούμενο και ταιριαστό ζευγάρι, όμως κανείς δεν μπορεί να διακρίνει τι λέει η καρδιά της Ιουλίας, η οποία μπορεί να παντρεύτηκε τον Κουράκο, αλλά τρέφει για εκείνον μόνο σεβασμό και εκτίμηση.

Τίποτα παραπάνω. Η καρδιά της ακόμα χτυπά για τον Στάθη και θα συνεχίσει να τον σκέφτεται και να υποφέρει. Ο Γιώργης δεν θα αργήσει να το καταλάβει, ενώ κάποια από τα γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον όχι μόνο θα κλονίσουν τη σχέση τους, αλλά θα δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράςΣτάθης – Αρετή

Η σχέση του Στάθη και της Αρετής δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξει ουσιαστικά. Το μυαλό του Στάθη είναι στην Ιουλία, όμως τα γεγονότα θα τον αναγκάσουν να επιστρέψει στο σπίτι του και στη γυναίκα του.

Οι πιέσεις που θα δεχτεί είναι μεγάλες, τόσο από την ίδια την Αρετή όσο και από τον Στέφανο και τη Βασιλική, που πλέον θα τον έχει κάνει παππού. Ο Στάθης ουσιαστικά θα βρεθεί εγκλωβισμένος και το να γυρίσει σπίτι του είναι πλέον μονόδρομος, αλλά για πόσο;

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράςΣτέφανος – Μυρτάλη

Οι σχέσεις του Στέφανου και της Μυρτάλης έχουν αρχίσει να κλονίζονται από την ημέρα του γάμου της Ιουλίας. Ωστόσο αυτό θα συνεχιστεί, Καθώς ο Στέφανος, θέλοντας να συμπαρασταθεί στη μητέρα του, την οποία παράτησε ο πατέρας του, αρχίζει να αγνοεί τη Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Ακυρώνει Τους Αρραβώνες Της Με Τον Γιώργο

Όσο θα περνάει ο καιρός το κλίμα ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θα παραμένει ψυχρό, ενώ η Μυρτάλη δεν θα δείχνει να την ενδιαφέρει και τόσο πολύ η σχέση τους, καθώς η δουλειά της, η οποία πηγαίνει πολύ καλά, την κρατά απασχολημένη.

Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα και η σχέση τους θα βρεθεί σε τεντωμένο σκοινί, πλέον η κοπέλα δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητα του Στέφανου απέναντι στην Αρετή.

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράςΙάκωβος – Αθήνα

Η Αθηνά έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ιάκωβο και αποφασίζει πλέον να μην του κρύβει τίποτα. Έτσι πηγαίνει και του λέει όλη την αλήθεια για την πραγματική της σχέση με τον Δημήτρη, αλλά και για τη μητέρα της και τον φόνο που έκανε στα εφηβικά της χρόνια.

Ο Ιάκωβος όχι μόνο δεν σοκάρεται, αλλά εκτιμά ακόμα πιο πολύ την Αθηνά και αποφασίζει να μείνει μαζί της. Μάλιστα, διώχνει σχεδόν με τις κλωτσιές τον Δημήτρη, ο όποιος πάει στον Ιάκωβο να τον ψαρέψει για τη σχέση του με την Αθηνά.

 

Η Αθηνά αρχίζει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της. Μάλιστα, θα πάει μαζί με τον Ιάκωβο στο Σούνιο για να γνωρίσει τη μητέρα της. Η Μαρία δεν θα μπορεί να κρύψει τη χαρά της που η κόρη της έχει στο πλευρό της έναν άνθρωπο να τη νοιάζεται τόσο.

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράςΦίλιππος – Βασιλική

Η Βασιλική προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι, όμως φοβάται να βγει έξω και κυρίως φοβάται πώς να αντιμετωπίσει τους δικούς της. Ο Φίλιππος είναι συνεχώς στο πλευρό της, αλλά και η Χάιδω την προσέχει σαν τα μάτια της.

Διαβάστε Επίσης  H Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Κωνσταντίνος Και Λυκούργος Στο Επίκεντρο Των Εξελίξεων

Ωστόσο η κοπέλα, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει τους γονείς της. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καλά. Το ζευγάρι ωστόσο είναι αγαπημένο και ερωτευμένο και επίσης ετοιμάζονται για την έλευση του μωρού τους.

 

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράςΜάνος – Μαρίνα

Ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Μάλιστα, ο Μάνος απομακρύνεται κι άλλο από τον πατέρα του. Δεν πηγαίνει καν στα γενέθλιά του και παράλληλα αγνοεί τις επιθυμίες του και μένει στο σπίτι της Μαρίνας.

Ο Μάνος με τη Μαρίνα ήδη έχουν κανονίσει να παντρευτούν με ανοιχτό γάμο το Πάσχα, ωστόσο ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια για το θησαυρό, ζητά δια της πλαγίας οδού και πείθει τη Μαρίνα να αναβάλουν τον γάμο με τον Μάνο για το Σεπτέμβριο.

 

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Μυρτάλη – Χωρίζει τον Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει ψυχολογικό πόλεμο στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Ιουλία και Στάθη ξανά

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς – Η Αθηνά ομολογεί: «Ο Δημήτρης ήταν ο εραστής μου»

Αφήστε μια απάντηση