Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Ιουλία και Στάθη ξανά

Κι όμως, ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς. Ένας μεγάλος έρωτας δε γίνεται να σβήσει τόσο απλά, τόσο άδοξα. Η Ιουλία παλεύει καθημερινά να ερωτευτεί τον Κουράκο, να βρει στο πρόσωπό του αυτό που αναζητά, με σκοπό να ξεχάσει οριστικά τον Στάθη Καπερνάρο. Όλα, όμως, είναι μάταια.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Ο μήνας του μέλιτος στο Παρίσι θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στην Ιουλία. Τα τελευταία λόγια του Στάθη, πριν τον γάμο, θα την στοιχειώνουν. Ο Κουράκος θα κάνει τα πάντα για να την δει ευτυχισμένη. Η Ιουλία, όμως, δεν είναι ερωτευμένη μαζί του…

Η επιστροφή τους στη Μάνη θα έχει αρκετά προβλήματα. Η διαμονή τους στο σπίτι της Ιουλίας θα δημιουργήσει τεράστια πίεση στην ηρωίδα. Ο Στάθης, μόλις μάθει πως γύρισε η αγαπημένη του, θα θελήσει να την προσεγγίσει ξανά. Μέσα του, όμως, κάτι τον κρατάει μακριά.

Ο έρωτας φουντώνει ξανά

Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά, τυχαία. Το πάθος τους θα φουντώσει. Πώς να κρύψουν όλα όσα αισθάνονται ο ένας για τον άλλον; Ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι ξανά μαζί, στην γη της ελιάς. Ένα φιλί γεμάτο ένταση, θα είναι αρκετό για να τους οδηγήσει ξανά στη δική τους κόλαση.

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Μυρτάλη – Χωρίζει τον Στέφανο

Θα αποκαλύψει, άραγε, η Ιουλία την αλήθεια στον Γιώργη; Θα χωρίσει, τελικά, ο Στάθης με την Αρετή; Θα είναι ποτέ μαζί αυτό το ζευγάρι ή ο έρωτάς τους θα είναι ξανά παράνομος και κρυφός από τους γάμους τους;

πηγή

Δείτε και άλλα θέματα: Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας η Ευτυχία – Ποιος είναι ο δράστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *