Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Χρήστος εξομολογείται στη Σμαρώ τι νιώθει

Η νέα καθημερινή σειρά μυστηρίου του MEGA επιστρέφει σήμερα με νέο επεισόδιο έτοιμο να καθηλώσει και να δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα. Ο Χρήστος κι η Σμαρώ θα έρθουν αντιμέτωποι σήμερα στη «Σκοτεινή Θάλασσα», όπου θα κάνουν ορισμένα ξεκαθαρίσματα.

Οι δύο χαρακτήρες έχουν ένα έντονο παρελθόν. Με την επιστροφή του Χρήστου Δέλλη πολλά συναισθήματα επέστρεψαν στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά, το μυστήριο με την Άννα βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. Η εμπιστοσύνη της Σμαρώς έχει ήδη κλονιστεί με το βίντεο που της έδωσε να δει ο Χρήστος. Η ενοχή του είναι φανερή, αλλά τι θα συμβεί πραγματικά;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Μαθαίνει Για Τη Σχέση Του Αστέρη Με Την Κόρη Της

Η Σμαρώ κι ο Χρήστος έρχονται κοντά. Δεν μπορούν να αφήσουν άλλωστε το παρελθόν που τους ενώνει απλώς να διαγραφεί. Η Σμαρώ είναι η μοναδική σύμμαχος που πραγματικά έχει ο Χρήστος στη «Σκοτεινή Θάλασσα». Μία εξομολόγηση και μία εκ βαθέων συζήτηση έρχεται για τους δύο χαρακτήρες.

Η Σμαρώ δεν μασάει τα λόγια της και του επιτίθεται ήρεμα όμως και ψύχραιμα. Του εξομολογείται ότι στο λύκειο όταν έμαθε για την απιστία του είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Στη συνέχεια, όμως, τα άφησε όλα πίσω της. Με την εξαφάνισή του όλα άλλαξαν. Ο Χρήστος της εξομολογείται ότι πραγματικά την αγαπάει, αλλά ο τρόπος που έχει συμπεριφερθεί κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Οργή Και Αγωνία Κυριεύουν Τον Λυκούργο

Η Σμαρώ μπορεί να νιώθει απογοητευμένη από τον Χρήστο στη «Σκοτεινή Θάλασσα», ωστόσο δεν έχει σταματήσει να τον αγαπάει και να νοιάζεται γι’ αυτόν. Θα βοηθήσει τον καλό της φίλο να ανακαλύψουν την αλήθεια; Οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά; Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση