Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας η Ευτυχία – Ποιος είναι ο δράστης

Μία ληστεία θα τρομάξει αρκετά την Ευτυχία στην γη της ελιάς. Η Άννα θα σταθεί στο πλευρό της, θέλοντας να βρει τον πραγματικό ένοχο. Η σχέση της Ευτυχίας με τον Ανέστη παραμένει εκρηκτική, παρόλο που εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της με τον Αποστόλη.

Ξαφνικά, κι ενώ είναι μόνη της, κάποιος της επιτίθεται, θέλοντας να την κλέψει. Η Ευτυχία βρίσκεται σε τεράστιο σοκ και δε μπορεί να συνέλθει. Ο άνθρωπος πίσω από την επίθεση, έδειχνε πως περισσότερο τον ένοιαζε να την βλάψει, παρά να την κλέψει.

Για την ύποπτη αυτή ληστεία που έγινε στην Ευτυχία, θα πάρει θέση η Άννα, στην γη της ελιάς. Φανερά εξοργισμένη, θα της φωνάξει πως ο Ανέστης οργάνωσε όλο αυτό το θέατρο, θέλοντας να της κάνει κακό!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική, μετά το τροχαίο, επιβιώνει, λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου!

Η Ευτυχία δε θα το πιστέψει στην αρχή. Πράγματι, όμως, όλη αυτή η “κλοπή” ήταν σχεδιασμένη τόσο περίπλοκα, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτόματα ύποπτη. Τί ήθελε, όμως, να πετύχει ο Ανέστης μέσα από αυτό; Μήπως αναζητούσε την εκδίκηση;

Η Άννα δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μία νέα ρήξη έρχεται ανάμεσα σε εκείνη και τον Ανέστη, με σκοπό να προστατεύσει την αγαπημένη της φίλη. Οι εντάσεις στο ελαιοτριβείο θα ξεσπάσουν για ακόμη μια φορά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 107 , 108 , 109 , 110

πηγή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *