Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ξανά Μαζί Ασημίνα Και Νικηφόρος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ξανά Μαζί Ασημίνα Και Νικηφόρος;Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ξανά Μαζί Ασημίνα Και Νικηφόρος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Και όμως τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών θα είναι γεμάτα ανατροπές καθώς πολλά είναι αυτά που θα γίνουν και θα ταράξουν τις ισορροπίες των ηρώων αλλά και των τηλεθεατών της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασημίνα στα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα διεκδικήσει τον Νικηφόρο καθώς είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του! Πως θα αντιδράσει ο ίδιος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ξανά μαζί Ασημίνα και Νικηφόρος;

Παρακολουθώντας το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών είδαμε ένα τρυφερό φιλί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που προδίδει ίσως την πιθανότητα αυτοί οι δυο να είναι και πάλι μαζί. Η αλήθεια είναι πως η Ασημίνα μετά από αυτό το συμβάν καταλαβαίνει πως είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και θέλει να τον διεκδικήσει ξανά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Η ίδια, την επόμενη κιόλας στιγμή το λέει στις αδερφές της, οι οποίες σοκάρονται με την ανακοίνωση της και δεν ξέρουν πως ακριβώς μπορούν να την βοηθήσουν. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Ασημίνα πλησιάζει ξανά τον πρώην άνδρα της, Νικηφόρο, μόνο που εκείνος δυστυχώς δεν μπορεί να είναι μαζί της καθώς η πρόταση γάμου που έκανε στην Ρένα έγινε αποδεκτή και το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το συντομότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Κινδυνεύουν ζωές! Αποστόλης και Ανέστης πιάνονται στα χέρια!

Μπορεί η καρδιά του Νικηφόρου να ανήκει στην Ασημίνα καθώς ποτέ δεν την ξεπέρασε πραγματικά, όπως και η Ασημίνα από πλευράς της, αλλά ο γάμος του με την Ρένα έχει ένα μόνο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από τον πεθερό του, τον πατέρα της Ρένας, τον οποίο τον χρειάζεται στο πλευρό του καθώς η θέση του στην Νομαρχία είναι πολύτιμη.

Έτσι, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες δεν θα είναι ξανά μαζί καθώς τα εμπόδια για τους δυο ήρωες θα είναι αρκετά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση