Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 7/1: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε ολόκληρο το χωριό στη μαφία

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 7/1: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε ολόκληρο το χωριό στη μαφίαΑρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο (7/1) της σειράς της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Λίγο μετά την κόντρα του Τζώρτζη με τον Θοδωρή, ο Κανέλλος, κρυμμένος στο σπίτι των Αργυρών, ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε τον ίδιο άλλα και ολόκληρο το χωριό, στα πλοκάμια της μαφίας.

Οι σημερινές 7/1 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ταυτόχρονα ο Παναγής με την Κατερίνα ανακαλύπτουν πως ο Σάββας έχει στενές επαφές με τον Τζίμη και σχεδιάζουν μαζί τα… χειρότερα! Οι Πλατανιώτες οργανώνουν σχέδιο δράσης, για να προστατέψουν τις τρούφες τους. Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σίμου πάει από το καλό στο καλύτερο και η Τούλα συνειδητοποιεί πως έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα… ματάκια της, αφού οι θαυμάστριες του ΡανΤανΠλατάν είναι πολλές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή καταρρέει: «Χάνω το παιδί μου»

Η Καρμέλα σκηνοθετεί την αναχώρησή της από τον Πλάτανο και το σχέδιό της φαίνεται να πηγαίνει ρολόι. Θα καταφέρει ο παπάς να ρίξει τους Αργυρούς στην παγίδα του; Τι σκέφτεται να κάνει ο Κανέλλος στην περίπτωση που χρειαστεί να περάσει χειροπέδες στη… γυναίκα του;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *