Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κλείνει την Βασιλική στο σπίτι

Η Βασιλική επιστρέφει στη Μανή μαζί με τον Φίλιππο, με αποτέλεσμα η Χάιδω να δημιουργεί ένα φρούριο για τη νύφη της, στην γη της ελιάς. Την φιλοξενεί στο σπίτι της και της υπόσχεται πως θα είναι ασφαλής.

             Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κλείνει την Βασιλική στο σπίτι

Κλείνει πόρτες και της απαγορεύει να βγαίνει. Δεν πρέπει κανείς να μάθει πως έχει επιστρέψει, ειδικά τη στιγμή που ο Στάθης τριγυρνά στους δρόμους, απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Η Βασιλική αισθάνεται φυλακισμένη, φοβισμένη. Γνωρίζει πως η Χάιδω το κάνει για το καλό της και την ευγνωμονεί. Στο πλευρό της είναι και ο Φίλιππος, ο οποίος της δείχνει διαρκώς πόσο πολύ την αγαπάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό

Ο Στάθης και η Αρετή έχουν ενημερωθεί για τον γάμο της κόρης τους με τον Στεφανέα. Ο καυγάς ανάμεσα σε Χάιδω και Αρετή δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Η φωτογραφία που έδειξε ο Πότης στον Στάθη, είχε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονταν, για να ξεκινήσει δεύτερος πόλεμος.

Εκτός από την Βασιλική νύφη στο πλευρό του Στεφανέα, στην φωτογραφία ήταν και η Χάιδω χαμογελαστή. Ο Στάθης τρέμει στην ιδέα πως η κόρη του κινδυνεύει από την αδίστακτη αυτή ηρωίδα. Κι αν είναι όλα ένα κόλπο, για να της κάνουν κακό; Ο τρόμος τον κυριεύει…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία πλησιάζει ξανά τον Ντίνο

Στο μεταξύ, η Χάιδω συνεχίζει να κρατά την Βασιλική στο σπίτι της στην γη της ελιάς, μέχρι οι γονείς της να ανακαλύψουν πως βρίσκεται ξανά στη Μάνη. Το πρώτο χτύπημα στην πόρτα θα ακουστεί και η Χάιδω θα πάρει θέση… μάχης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *