Survivor: Ο Κατσαούνης ερωτεύτηκε την Μυριέλλα και κάποιοι ενοχλούνται.

Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσαούνης παίκτης στο Survivor από την πλευρά των μαχητών είναι ίσως και το πρώτο πρόσωπο συζήτησης στην Ελλάδα στα social media και η αιτία γνωστή σε όλους.

    Survivor: Ο Κατσαούνης ερωτεύτηκε την Μυριέλλα και κάποιοι ενοχλούνται.

Ο Γιώργος Κατσαούνης όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο δηλώνει ότι τρέφει συναισθήματα για την Μυριέλλα Κουρεντή παίκτρια της ομάδας των διασήμων. Διαβάζοντας τα σχόλια στα social media είδα πολλά θετικά σχόλια αλλά και κάποια που κρύβουν ειρωνεία, κακία και κοροιδία.

Κάποιος τον αποκάλεσε γιδοβοσκό. Πρώτα θα σταθώ στον χαρακτηρισμό. Είναι ντροπή να είσαι γιδοβοσκός? Και από πότε ένας γιδοβοσκός δεν μπορεί να ερωτευτεί μια διάσημη γυναίκα? Είναι κακό αυτό?

Κακό δεν είναι. Αταίριαστο ίσως για την κοινωνία μας που έχει φτιάξει καλούπια ναι…

Αλλά τι είναι ο έρωτας? Μπορείς να τον βάλεις σε καλούπια και να τον ορίσεις με τα θέλω της κοινωνίας μας.?

Ακόμα δε πολλοί τον αποκαλούν αγρότη ειρωνικά.  Σε σένα απαντώ που πίσω από ένα πληκτρολόγιο βγάζεις τον δικό σου απαράδεκτο χαρακτήρα σε όλο του το μεγαλείο.

Διαβάστε Επίσης  Η πιο τολμηρή εμφάνιση της Meghan Markle στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ο Αγρότης που εσύ υποτιμάς είναι αυτός που  στην σημερινή δύσκολη οικονομική για πολλούς εποχή να  γεμίζει το πιάτο σου ακόμα και με ένα ευρώ. Απ αυτόν ζεις και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να σεβαστείς το δικαίωμα κάθε ανθρώπου  (όποιο και αν είναι το επάγγελμά του )στην ζωή, στις χαρές της ζωής και του έρωτα.

Ο Κατσαούνης ερωτεύτηκε μέσα σε λίγες μέρες την Μυριέλλα και ρωτάς πως γίνεται μέσα σε λίγες μέρες να έχει συμβεί αυτό. Ζητάς δηλαδή να ακυρώσουμε τον κεραυνοβόλο έρωτα θαρρώ η δεν έχεις ακούσει ότι υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας, Τι από τα δύο συμβαίνει?

Ο Γιώργος αισθάνεται, ελπίζει, διεκδικεί χωρίς να γίνεται προσβλητικός. Δεν είναι ο άντρας που λέει όμορφα λόγια σαν αυτά που διαβάζουμε στα βιβλία σαν αυτά που ξέρουν να λένε  άντρες της πόλης και οι <μορφωμένοι>. Απλό παιδί  του Θεσσαλικού κάμπου χωρίς σπουδές σε πανεπιστήμια αλλά εκεί  στη φύση ανάμεσα στα ζαρζαβατικά του σπούδασε την αλήθεια, την αγνότητα, την ειλικρίνεια και έμαθε να είναι μόνο ο εαυτός του. Αυτόν  τον εαυτό πήρε και πήγε στο Survivor να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και την οικογένειά του.  Για σας έκανε το λάθος να ερωτευτεί μια καλλιτέχνιδα.

Διαβάστε Επίσης  Sin Boy: Δεν με ήθελαν οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός

Η  Μυριέλλα από την πλευρά της κρατά μια στάση  περίεργη για πολλούς εφ όσον έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε σχέση.  Νοιώθει πράγματα και τα κρύβει για προσωπικούς της λόγους η  χειρίζεται σωστά το όλο θέμα μη θέλοντας να πληγώσει τον Γιώργο.  Survivor: Ο Κατσαούνης ερωτεύτηκε την Μυριέλλα και κάποιοι ενοχλούνται. 

Βέβαια αν στην θέση του Κατσαούνη ήταν κάποιος διάσημος  για όλους εσάς που  υποτιμάτε  τα συναισθήματα του <χωριάτη- αγρότη> θα  ήταν ένας φυσιολογικός  και αποδεκτός έρωτας.

Υποτιμάτε τελικά μόνο τον εαυτό σας.

Κ.Ν

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *