Σασμός: Η Καλλιόπη φωνάζει φονιά τον Βρουλάκη – Ο Μαθιός σε σοκ

Σασμός: Η Καλλιόπη φωνάζει φονιά τον Βρουλάκη – Ο Μαθιός σε σοκΌλο το χωριό βρίσκεται στο πόδι. Η ψεύτικη κατάθεση της Θοδώρας άναψε φωτιές. Όλοι μαθαίνουν πως ο Πέτρος Βρουλάκης κατηγορείται ξανά στη σειρά Σασμός, με την Καλλιόπη να το εκμεταλλεύεται.

              Σασμός: Η Καλλιόπη φωνάζει φονιά τον Βρουλάκη – Ο Μαθιός σε σοκ

Τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα φωτός. Γρήγορα γίνεται γνωστό πως το άλλοθι του Πέτρου δεν υπήρξε ποτέ. Μέσα από νέες έρευνες, διαπιστώνεται πως ο Πέτρος και η Αργυρώ είχαν πει ψέματα, σχετικά με το που βρίσκονταν την ημέρα του φονικού.

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

Σασμός: Η Καλλιόπη φωνάζει φονιά τον Βρουλάκη – Ο Μαθιός σε σοκ

Η Μαρίνα καταρρέει και ο καυγάς με τον Αντώνη ξεσπάει. Όλα δείχνουν πως η Θοδώρα είχε δίκιο: Ο Πέτρος είναι ο φονιάς του Στεφανή, όσο κι αν εκείνος ισχυρίζεται το αντίθετο. Το χειρότερο σε αυτή την υπόθεση είναι πως κάποιοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια, όμως σιωπούν… Μάλιστα, εκμεταλλεύονται τα γεγονότα, προς όφελός τους.

Σασμός – Επεισόδια 76, 77, 78,

Ένα σατανικό σχέδιο

Η Καλλιόπη, πρώτη και καλύτερη, στέκεται μπροστά και φωνάζει τον Πέτρο φονιά! Ο Μαθιός είναι σε σύγχυση, δεν ξέρει αν μπορεί να χειριστεί την κατάσταση. Από τη μία πλευρά χαίρεται που οι αρχές τον άφησαν ήσυχο, από την άλλη, όμως, κατηγορείται ένας άνθρωπος αθώος…

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Όσο ο Μαθιός τυραννιέται από τις τύψεις, η Καλλιόπη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της στη σειρά Σασμός, φωνάζοντας πως ο Βρουλάκης είναι υπεύθυνος για όλα. Αμέσως ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με την αστυνομία να μη μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σασμός: Η Καλλιόπη φωνάζει φονιά τον Βρουλάκη – Ο Μαθιός σε σοκΟ Μαθιός απελπίζεται, ζητάει από την μητέρα του να σταματήσει, όμως είναι μάταιο. Η Καλλιόπη έχει μπει για τα καλά στο κόλπο αυτό και παριστάνει την συντετριμμένη για τα φρικτά νέα της δολοφονίας… Στόχος της; Να προστατεύσει τον γιο της, κι ας είναι ο πραγματικός φονιάς.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

 

Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάει

Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *