Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει για βοήθεια – Ο Αντώνης την απορρίπτει

Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει για βοήθεια – Ο Αντώνης την απορρίπτει

Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει για βοήθεια – Ο Αντώνης την απορρίπτει

Όλα θα ανατραπούν ξανά. Το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο με την σκληρή αλήθεια. Η Μαρίνα θα τον ικετεύσει για βοήθεια, ο Αντώνης, όμως, θα αναγκαστεί να της γυρίσει την πλάτη, στη σειρά Σασμός. Τί είναι αυτό που θα τους διχάσει ξανά, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

            Σασμός: Η Μαρίνα ικετεύει για βοήθεια – Ο Αντώνης την απορρίπτει

Οι δυο τους ζουν ξέγνοιαστες στιγμές. Ο γάμος τους έχει δρομολογηθεί. Η Αργυρώ και ο Πέτρος δέχτηκαν το γεγονός πως η μητέρα τους θα συνεχίσει τη ζωή της και έδωσαν τις ευχές τους. Το ίδιο και η γιαγιά Ειρήνη.

Σασμός – Επεισόδια 76, 77, 78,

Η Μαρίνα, μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη της Ανθούλας στη ζωή του Μάρκου, έχει αναθεωρήσει αρκετά. Δε θα καταπιεστεί άλλο, θα παντρευτεί αυτόν που αγαπά και θα ζήσει στο πλευρό του, για πάντα… Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει.

Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Η Μαρίνα σε απόγνωση

Η Θοδώρα θα τα διαλύσει όλα με την κατάθεσή της. Ο Αντώνης θα ξεκινήσει τις έρευνες, καλώντας τον Πέτρο Βρουλάκη στο τμήμα. Η Μαρίνα θα του ζητήσει βοήθεια, θα τον ικετεύσει να σταματήσει, ο Αντώνης, όμως, δε θα την ακούσει στη σειρά Σασμός. Εάν ο γιος της είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί.

Η Μαρίνα θα πέσει από τα σύννεφα. Ο άνθρωπος που θα παντρευόταν, της έχει γυρίσει την πλάτη και στοχοποιεί τα παιδιά της για ένα έγκλημα που δεν έκαναν. Ο Αντώνης, όμως, έχει ορκιστεί να φέρει τη δικαιοσύνη, να βρει τον δολοφόνο του Στεφανή, με κάθε κόστος.

Η Μαρίνα σε απόγνωση

Λίγο πριν τον γάμο, το ζευγάρι χωρίζει. Η Μαρίνα και ο Αντώνης είναι, πλέον, εχθροί. Ο Αντώνης μέσα του υποφέρει με τις τελευταίες εξελίξεις, πονάει που πληγώνει την γυναίκα της ζωής του. Αντίστοιχα, η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα πως το μεγαλύτερο κακό δεν έχει ξεσπάσει ακόμη…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

 

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης παραδίνεται – Δύσκολες οι ώρες στο κελί

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *