Άγριες Μέλισσες – Ανατροπή: Ο Άγγελος μπαίνει στους Άβαντες

Άγριες Μέλισσες – Ανατροπή: Ο Άγγελος μπαίνει στους ΆβαντεςΜία μεγάλη ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Άγγελος μπαίνει στους Άβαντες, με τις ευχές της Σοφούλας, στις Άγριες Μέλισσες. Το σατανικό του σχέδιο φαίνεται πως πηγαίνει καλά, με τον Θανασάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο, χωρίς να το γνωρίζει.

Όλα ξεκινούν από την μεγάλη σύγκρουση που είδαμε στο σπίτι του Τόλια. Εκείνος, απελπισμένος με τον γιο του, τον πετάει έξω από το σπίτι. Δε μπορεί να δεχτεί πως το παιδί του είναι μέλος μιας τέτοιας οργάνωσης. Ο Νέστορας, θέλοντας να βοηθήσει την οικογένεια, ζητάει από τον Θανασάκη να μείνει μαζί τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το δείπνο με τα συμπεθέρια και το νυφικό κρεβάτι

Ο Άγγελος, αν και στην αρχή θυμώνει, κατανοεί γρήγορα πως μόνο καλό μπορεί να τους προσφέρει ο Θανασάκης στο σπίτι. Μαζί με την Σοφούλα, καταστρώνουν ένα αρκετά επίφοβο και δύσκολο σχέδιο, μετατρέποντας τον Θανάση σε “δόλωμα”.

Άγριες Μέλισσες – Ανατροπή: Ο Άγγελος μπαίνει στους ΆβαντεςΗ “διαρροή” πληροφορίων

Συγκεκριμένα, συνεννοούνται και πείθουν τον νεαρό πως είναι με το μέρος του. Ειδικά η Σοφούλα, δείχνει αρκετά μετανιωμένη για την στάση που κρατούσε πριν. Τον κάνουν να καταλάβει πως έχουν αλλάξει και πως θέλουν το καλό του…

Διαβάστε Επίσης  Η Αλίκη, Η Αλεξάνδρα Και Ο “Πεθαμένος” Στέφανος! (Vid)

Έτσι, βήμα προς βήμα, ο Άγγελος καταφέρνει να μπει στους Άβαντες με δόλιο τρόπο, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Θανασάκης του δίνει πληροφορίες που απαγορεύεται να διαδοθούν εκτός οργάνωσης. Ο Άγγελος έχει καταφέρει να “τρυπώσει” στα μυστικά τους, να ελέγξει τη δράση τους.

Άγριες Μέλισσες – Ανατροπή: Ο Άγγελος μπαίνει στους ΆβαντεςΌλα αυτά, εν αγνοία του Θανασάκη, ο οποίος θεωρεί πως η οικογένειά του είναι στο πλάι του. Ο Άγγελος δε θα αργήσει να δώσει το τελειωτικό του χτύπημα στα μέλη της οργάνωσης, βάζοντάς τους όλους σε τεράστιο κίνδυνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση