Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειεςΗ Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς Ο Ισίδωρος δίνει o Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Ο Ισίδωρος για μία ακόμη φορά αποφασίζει να κάνει αυτό που νομίζει σωστό, χωρίς να υπολογίσει κανέναν και κυρίως τον γιο του, με τον οποίο ήδη έχουν κοντραριστεί για το θέμα της Αντιγόνης. Τώρα όμως φτάνει στα άκρα, καθώς αποφασίζει να δώσει την περιουσία του στην κόρη του!

Σύμφωνα με το περιοδικό TV 24,Ο Ισίδωρος, αφού έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με την Αντιγόνη και μάλιστα να έχει και βαθιά αισθήματα για αυτήν, αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην κόρη του.

Λίγο αργότερα από αυτή την κίνηση, αποφασίζει να ενημερώσει τον Μάνο: Κάθισε, θέλω να σου μιλήσω. Θέλεις δεν θέλεις η Αντιγόνη είναι κόρη μου. Είναι αδελφή σου και, το κυριότερο, είναι μία Βρεττάκου. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να αλλάξω τη διαθήκη μου και να της παραχωρήσω ότι δικαιούται. Δηλαδή τη μισή μου περιουσία, του ανακοινώνει

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τα Κρυφά Πάθη Του Μελέτη Βάζουν Σε Κίνδυνο Τη Σχέση Του Με Την Πηνελόπη

Ο Μάνος στην αρχή τον κοιτάζει αμήχανα, σαν να μην καταλαβαίνει τι του λέει. Μοιραία όμως έρχονται πατέρας και γιος σε τεράστια ρήξη. Ο Μάνος έξαλλος αρχίζει να του φωνάζει: Δεν πας καλά! Σου έχει στρίψει τελείως; του χτυπάει την πόρτα στο πρόσωπο και φεύγει σαν τρελός.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειεςΛίγο αργότερα ο Ισίδωρος φωνάζει την Αντιγόνη και της ανακοινώνει: Έστω και αργά, νομίζω ότι έκανα το σωστό. Σου έγραψα το 50% της περιουσίας μου,της λέει και η Αντιγόνη ενώ στην αρχή σαστίζει, μετά τον αγκαλιάζει και του λέει Ευχαριστώ.

Ο Μάνος όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Σε αντίποινα κάνει ότι πιστεύει ότι θα ενοχλήσει πιο πολύ τον πατέρα του. Αρχίζει να φιλά δημόσια τη Μαρίνα και να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Μάλιστα δεν σταματά μόνο σε αυτό. Πηγαίνει στο σπίτι και ανακοινώνει στον Ισίδωρο: Δεν ήρθα να πάρω ούτε την ευχή σου, ούτε φυσικά την έγκριση σου. Απλά να σε ενημερώσω ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτώ τη Μαρίνα με Θρησκευτικό γάμο και γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια και σένα και τον κόσμο τι θα πει, αφήνοντας τον Ισίδωρο εμβρόντητο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα καταρρέει στη φυλακή – Ο Μάνος σε σοκ

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειεςΟ Ισίδωρος ανακαλύπτει Το αληθινό πρόσωπο του Κωνσταντίνου..

Μία απρόσμενη σύμπτωση θα αποκαλύψει Στον Ισίδωρο τις ύποπτες δουλειές του Κωνσταντίνου. Από δω και πέρα οι ισορροπίες μεταξύ των δύο ανδρών αλλάζουν, καθώς οι μάσκες πέφτουν και ο ένας ξέρει την αλήθεια για τον άλλον. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου.

Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι, αφού ξέρει για το μυστικό της διαθήκης και για πολλά ακόμα που έχει κάνει ο Ισίδωρος. Έτσι ο Κωνσταντίνος θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *