Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Γιωργής επιστρέφουν από το Παρίσι

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Γιωργής επιστρέφουν από το ΠαρίσιΟ τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς είναι γεγονός στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και στα επόμενα επεισόδια Ιουλία και Γιωργής Κουράκος πάνε στο Παρίσι από όπου και θα επιστρέψουν μετά από ολιγοήμερες διακοπές και λίγες στιγμές… δανεικής απ’ ότι φαίνεται ευτυχίας.

             Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Γιωργής επιστρέφουν από το Παρίσι

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στο Παρίσι, έστω και για λίγες ημέρες, ειδικά με τον γάμο του! Με προσοχή βέβαια πάντα διότι ο κορονοιός στη κεντρική Ευρώπη εξαπλώνεται ραγδαία. Μετά τις διακοπές τους λοιπόν, μετά το μικρό ταξίδι αντί μήνα του μέλιτος που λέμε, η Ιουλία και ο Γιωργής Κουράκος επιστρέφουν από το μαγευτικό Παρίσι, την Πόλη του Φωτός.

Διαβάστε Επίσης  Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια : 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16

Το Παρίσι δεν άλλαξε την ψυχική διάθεση της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς

Το νιόπαντρο ζευγάρι, με την επιστροφή του, επισκέπτεται φίλους, οικογένεια και γνωστούς. Τους μιλούν για όσα είδαν και έκαναν, ενώ φυσικά τους δίνουν και τα δώρα, τα σουβενίρ, που ψώνισαν για αυτούς στο εξωτερικό. Όλα δείχνουν να είναι τέλεια. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Όχι. Γιατι όλοι αγνοούν την ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Η Ιουλία δεν είναι όπως δείχνει. Ούτε ο γάμος, ούτε το ταξίδι στο Παρίσι, την έκαναν να ξεχάσει τον Στάθη Καπερνάρο. Η συνέχεια, ακόμα πιο συγκλονιστική, στη Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αποδεικνύεται μεγάλη πανούργα

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *