Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε αδιέξοδο – Θα ζήσει δύσκολες στιγμές

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε αδιέξοδο – Θα ζήσει δύσκολες στιγμέςΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε αδιέξοδο – Θα ζήσει δύσκολες στιγμές

Στη «Γη της Ελιάς», οι εξελίξεις που έρχονται καθηλώνουν, όπου ο Μάνος φανερά απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του.

Η Μαρίνα του έχει κλείσει τη πόρτα και δεν φαίνεται διατεθειμένη –τουλάχιστον- στα παρούσα φάση να κάνει πίσω.

Από την άλλη η ιστορία με την Αντιγόνη τον έχει πληγώσει βαθιά. Αρνείται να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι αδελφή του. Δεν μπορεί να συγχωρέσει το πατέρα του για την απιστία του αυτή απέναντι στη μητέρα του την οποία και υπεραγαπούσε.

H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

Ο Μάνος δεν ακούει κανέναν για το θέμα της Αντιγόνης

Η πίεση που του ασκείται τόσο από τον Ιάκωβο όσο και από την Ιουλία για να αποδεχθεί την Αντιγόνη ως αδελφή του δεν έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Απεναντίας το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξαγριώσουν το Μάνο ο οποίος πιέζει το πατέρα του τον Ισίδωρο ακόμη περισσότερο για να του μεταβιβάσει όλη τους την περιουσία. Ο Ισίδωρος αρνείται και το αδιέξοδο για το Μάνο μεγαλώνει.

Ο Μάνος όπως έχουμε δει στη «Γη της Ελιάς» διαμηνύει στο πατέρα του πως είναι αποφασισμένος να τα τινάξει όλα στον αέρα αποκαλύπτοντας το μαγείρεμα που έχει κάνει στη διαθήκη του Ιπποκράτη. Τηρεί στάση αναμονής και περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε αδιέξοδο – Θα ζήσει δύσκολες στιγμέςO πόνος του Μάνου για τη Μαρίνα

Σε ότι αφορά τη Μαρίνα ο πόνος του είναι βουβός. Καταλαβαίνει ότι την έχει πονέσει πολύ με τη στάση του και προσπαθεί να βρει τρόπο να τη προσεγγίσει. Ο έρωτας του γι’ αυτή παραμένει. Έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες στο παρελθόν και είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη και αυτή τη φορά προκειμένου να τη ξαναφέρει στην αγκαλιά του.

Οι ελπίδες του αναπτερώνονται όταν καταλαβαίνει ότι και η Μαρίνα έχει ακόμη αισθήματα γι’ αυτόν. Ωστόσο ο δρόμος της επανασύνδεσης είναι μακρύς ακόμη.

πηγή

Η Γη Της Ελιάς: Θύμα Ληστείας Ο Ιάκωβος! Ποια Θα Είναι Η Εξέλιξης

H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε αδιέξοδο – Θα ζήσει δύσκολες στιγμές

Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *