Η Γη Της Ελιάς: Θύμα Ληστείας Ο Ιάκωβος! Ποια Θα Είναι Η Εξέλιξης

Η Γη Της Ελιάς: Θύμα Ληστείας Ο Ιάκωβος! Ποια Θα Είναι Η ΕξέλιξηςΗ Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και καταστρώνει σχέδιο ληστείας για τον Ιάκωβο στη «Γη της Ελιάς». Ο Ιάκωβος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και θα κάνει κάτι που κανείς δε θα υπολόγιζε.

          Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας ο Ιάκωβος! Ποια θα είναι η εξέλιξης

Ο Κωνσταντίνος τα βάζει με τους Βρεττάκους και πιο συγκεκριμένα στο στόχαστρό του έχει μπει το χρηματοκιβώτιό τους. Πρώτα του θύματα ο Ισίδωρος και η Ιουλία. Οι ληστές θα μπουκάρουν στο σπίτι, τους κακοποιούν, αλλά δεν καταφέρνουν να βρουν και να πάρουν το χρηματοκιβώτιο. Άγχος και πανικός έχει κατακλείσει τους Βρεττάκους. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα;

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι, επεισόδιο 4 – 17/10/21: Η Αρπαγή

Μόνο ένα πρόσωπο μπορούν να εμπιστευτούν κι αυτός δεν είναι άλλος από την αδερφό τους τον Ιάκωβο. Το χρηματοκιβώτιο μεταφέρεται στο σπίτι του, αφού πιστεύουν ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλές. Ο Κωνσταντίνος όμως έχει μάτια και αυτιά παντού. Ξέρει ότι το χρηματοκιβώτιο έχει μεταφερθεί. Δε θα το βάλει κάτω. Έχει έναν στόχο και πρέπει να το πετύχει.

Έτσι, στέλνει τους ίδιους ληστές στο σπίτι του Ιάκωβου. Εκείνος, όμως, αντιδρά. Είναι έτοιμος και πιο πονηρεμένος γι’ αυτή την επίθεση. Δε θα τους αφήσει έτσι. Παίρνει την καραμπίνα του και τους απειλεί. Ο Ιάκωβος δε θα πέσει θύμα ληστείας όπως τα αδέρφια του στη Γη της Ελιάς. Πρέπει να προστατέψει το χρηματοκιβώτιο. Κι αυτο θα κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Καλεί οικογενειακό συμβούλιο και ανακοινώνει ότι…

Οι ληστές έντρομοι το βάζουν στα πόδια. Το σχέδιο καταστράφηκε κι ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος. Θα είναι όμως η τελευταία του κίνηση;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *